Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ilyen velem a barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a barátom? (Több lent! )

Figyelt kérdés

Mindketten 16 évesek vagyunk. Tavaly decemberben egy netes játékon keresztül ismertük meg egymást, és kiderült, hogy egy városba élünk. Ugye ment a szokásos, hogy először tök jóba lettünk, aztán barátok lettünk, most viszont már járunk. Párszor tudtunk találkozni, idáig minden rendben volt. Egyik találkozás alkalmával viszont nem öleltem meg, mert forgalmas helyen voltunk és én szégyenlős vagyok. Emiatt megharagudott rám.. Azóta kibékültünk, de az egyik lány osztálytársamra ráírt és beszélgetett vele. Az a lány mondott pár dolgot az exemről, ennek hatására a barátom elkezdett flegmázni meg bunkózni velem, mert azt hiszi, hogy én nem szeretem őt, hanem az exemet. Szóval eléggé bemagyarázott neki valamit az a lány.. :/ Ja, és amikor megmondtam neki, hogy ne beszélgessen azzal a lánnyal, még neki állt feljebb, meg hogy ne féltékenykedjek.

Egy csomószor mondtam neki már, hogy az exemet nem szeretem, de akkor se hiszi el.

Mivel tudnám neki bizonyítani/mit mondjak még neki, hogy én őt szeretem?

(Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, rengeteg szóismétlésért,csak gyorsan írtam és a lényegre szerettem volna törni. >< )

2017. ápr. 11. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Ne bizonygass vele ,vagy végig szabályozni fog. Hagyd rá, ha akar, lerak erről a viselkedésről, ha nem, akkor viszon'látás
2017. ápr. 11. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
ennyi, ha hisztizik, hagyd ott :D majd akkor rájön, hogy nem így kéne viselkedni :D
2017. ápr. 11. 17:14
 3/3 Mittudomain válasza:

Értem én hogy rózsaszín köd meg minden, de azért ha elkezded őszintén beismerni hogy nincs szükséged erre a tortúrára azzal akit amúgy szeretnél de szabad döntésed alapján vagy vele,.. akkor sokkal egyszerűbb lesz az életed :D

A barátodnak nincs önértékelése. Férfit akarsz magad mellé vagy egy hisztiző nudlit. Sok hal van a vízben, Te döntöd el melyiket tartod meg és miért :)

2017. ápr. 15. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!