Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érezte senki úgy a kapcsolat elején, hogy a párja csak kihasználja?
Én nekem nagyon kevés az önbizalmam és nehéz elhinnem hogy valaki így ajogy vagyok tud szeretni és elfogadni. Gondolom ezért merült fel bennem a második elég friss párkapcsolatomnál is hogy csak kihasználni akar..
De ugyan mivel? Szexel ki lehet ha a másik is akarja? Semmi nagyobb értékűt nem kapunk egymástól. Stb.
Szeretnék benne bízni és nyugodtan boldog lenni de nem megy mert félek hogy kihasznál vagy megcsal, hogy hamarosan vége a kapcsolatnak. Vagy hogy pl nem értem miért pont velem van mikor szinte akàrkit megkaphatna.. ha szeret miért pont engem?
Akit kihasznált már a volt párja bármilyen módon.. mivel??
Köszönöm az értelmes válaszokat és tanácsokat! 18L
18 évesen friss kapcsolatban nem feltétlen kell azonnal szexelni,főleg akkor nem,ha ilyen tévképzeteid vannak. Máris egy problémával kevesebb. Aztán meglátod,mennyire megbízható.
Felnőtt vagy,legalábbis korban. Ekkor már egy normális kapcsolathoz nem árt némi önbizalom. Miért gondolod,hogy téged nem lehet szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!