Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem érezte senki úgy a kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érezte senki úgy a kapcsolat elején, hogy a párja csak kihasználja?

Figyelt kérdés

Én nekem nagyon kevés az önbizalmam és nehéz elhinnem hogy valaki így ajogy vagyok tud szeretni és elfogadni. Gondolom ezért merült fel bennem a második elég friss párkapcsolatomnál is hogy csak kihasználni akar..

De ugyan mivel? Szexel ki lehet ha a másik is akarja? Semmi nagyobb értékűt nem kapunk egymástól. Stb.

Szeretnék benne bízni és nyugodtan boldog lenni de nem megy mert félek hogy kihasznál vagy megcsal, hogy hamarosan vége a kapcsolatnak. Vagy hogy pl nem értem miért pont velem van mikor szinte akàrkit megkaphatna.. ha szeret miért pont engem?

Akit kihasznált már a volt párja bármilyen módon.. mivel??

Köszönöm az értelmes válaszokat és tanácsokat! 18L

2017. ápr. 1. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
ha így érzed, beszéld meg vele, ha továbbra is így érzed lépj ki a kapcsolatból. Ha nem érzed magad jól benne akkor lépj ki belőle. Ha hiperérzékeny vagy, akkor szerezz önbizalmat, nem olyan nehéz mint amilyennek tűnhet.
2017. ápr. 1. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
első vagyok, egyébként nem akarlak megbántani, de így felesleges akármilyen párkapcsolatba belemenned. És ne tőle várd a megváltást, hogy majd ő helyreráz, neked kell rendbe raknod az önbizalmad. Ha az a helyén van, akkor tudsz egészségesen tápolni egy párkapcsolatot, addig meg maximum csak élősködni fogsz embereken, várva, hogy ki lesz az aki majd rendbe tesz téged végre. Mert komolyan nem tudom hogy mit tudsz te neki így nyújtani tiszta szívből, őszintén, ha közbe meg se bízol benne? Amíg magadba nem bízol, addig a párodba se fogsz sose.
2017. ápr. 1. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezert nem kell belemenni kapcsolatba, amig nem tudsz egyedul boldog lenni, nincs megfelelo onertekelesed, stb. Lelkibetegen nem kezdunk kapcsolatot. Pont.
2017. ápr. 1. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen friss kapcsolatban nem feltétlen kell azonnal szexelni,főleg akkor nem,ha ilyen tévképzeteid vannak. Máris egy problémával kevesebb. Aztán meglátod,mennyire megbízható.

Felnőtt vagy,legalábbis korban. Ekkor már egy normális kapcsolathoz nem árt némi önbizalom. Miért gondolod,hogy téged nem lehet szeretni?

2017. ápr. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!