Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek miért akarja azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért akarja azt a barátnőm, hogy ne találkozzak a haverommal?

Figyelt kérdés

Hosszú a sztori, a lényeg annyi hogy a mostani barátnőm ismeri a haveromat, és ugye a haverom meg ilyen szarkavaró típus volt/az(nemtudom hogy most az e.) és régebben ők beszélgettek aztán pletykák kezdtek keringeni a barátnőmről, a haverom által, az ő ismerősei által akik szintén ismerik a lányt, de még régebben.

És amióta mélyebben belementünk a témába a barátnőmmel kiderült, hogy ő nagyon nem bírja a haverom.Miután barátom megtudta hogy együtt vagyok a lánnyal, illetve a lány is tudja hogy a srác tud róla azóta el akar tiltani a sráctól, mert hogy ő sz*rkavaró stb stb. pedig még nem is találkoztam vele, és ha szóba kerül h találkozok vele tisztára kiakad a barátnőm, arra hivatkozva, hogy majd tönkre teszi a kapcsolatunkat a srác, ő csak rosszat tesz nekünk, stb stb. Mi lehet az oka ennek? Arra gyanakszok, hogy titkol valamit előlem a barátnőm, de elvileg ő őszinte velem, de valamiért mégsem bízok benne annyira. Ez furcsán hangzik igen.

Szóval ötletek, hogy miért akar eltiltani a sráctól?

16/F 16/L

2017. márc. 30. 20:32
 1/2 A kérdező kommentje:
De ő igazából olyan mintha, azt nem akarná, hogy szóba kerüljön a téma a haverommal, hogy régen mi volt velük meg ilyenek. Tisztára idegesít, hogy nem tudom hovatenni.
2017. márc. 30. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyet tudok mondani az bizony a hatalmas irigység meg fél hogy elve szt téged . Nem olvastam el teljesen a sztorit de ennyit vettem le belőle hogy nem akarja hogy a másikkal dumálj
2017. márc. 30. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!