Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze haverommal?
Beszéltünk arról hogy sokszor "friendzone"-olják a lányok akinél próbálkozik (pedig sok lánynál próbálkozott), beszéltünk egyéb párkapcsolati problémáinkról és sok időt töltünk együtt.
Többször is mondta már hogy szerinte jól nézek ki, sokszor cirógat ha együtt vagyunk, de lépni nem igazán lép semmit. Se semmi olyat nem csinál, amit elmondása szerint udvarlásnál csinált más lányoknak. Engem viszont nagyon megfogott mind a személyisége, mind a külseje, finom utalásokat is tettem rá, de vagy nem veszi észre, vagy nem érdekli.
Hogyan tudnám biztosra megtudni, hogy tényleg bejövök-e neki, vagy csak barátként tud rám tekinteni, és mindezt a nélkül, hogy tönkretenném a barátságunkat? (Volt egy nagyon jó barátságom, ami azért ment tönkre, mert elmondtam a srácnak hogy szívesen járnék vele..)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!