Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nekem mondja el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nekem mondja el a barátom, hogy más lányok is szerelmesek belé? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az van, hogy van egy barátom, ő 16éves, én 15. jó nem lényegxd és írogat lányokkal, amivel amúgy nincs bajom, de olyanokkal, akik szerelmesek belé. nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem bízom benne, viszont kicsit rosszul esik. miért nekem mondja el? és ilyenkor mit csináljak?

2017. márc. 30. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyilván azért beszél velük, hogy éreztesse veled, hogy ő mennyire kelendő a párzási piacon. Emiatt a te szemedben nagyobb értéket fog képviselni, ami által nagyobb hatása lesz rád. Ha például felvetődik a szex téma, akkor te inkább bele fogsz menni, mert így az lesz a fejedben, hogyha nem teszed meg, akkor megteszi neki más, és elveszíted. Persze a te ki lelkednek meg jólesik, hogy olyan pasid van, akiért - a látszat szerint - döglenek a nők.
2017. márc. 31. 07:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szakitanek ezzel a sráccal mert előbb utóbb vagy már lehet hogy még is csalt téged....egy ilyennek nem érdemes egy jófej csaj aki szereti a párját. Lehet hogy ez így nem hangzik túl jól de ahogy az előttem író emberke is írta bele fog úgymond kényszeríteni a sex-be és ha ilyen van hidd el annyira szarul fogod érezni magad (amennyiben te még nem akartál semmilyen némi aktust) hogy fel merülhet a depresszió is. Szóval csak okosan
2019. aug. 3. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!