Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem mondja el a barátom, hogy más lányok is szerelmesek belé? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az van, hogy van egy barátom, ő 16éves, én 15. jó nem lényegxd és írogat lányokkal, amivel amúgy nincs bajom, de olyanokkal, akik szerelmesek belé. nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem bízom benne, viszont kicsit rosszul esik. miért nekem mondja el? és ilyenkor mit csináljak?2017. márc. 30. 19:55
1/12 redghost válasza:
Szerintem csak őszinte,megbízik benned. Az meg természetes hogy egy kicsit féltékeny vagy.
3/12 anonim válasza:
Kettő oka lehet:
1. Ennyire megbízik benned.
2. Keresi az önigazolást,hogy ő igenis kell a lányoknak, és amikor talál még valakit, akkor henceg vele. Ez önértékelési zavarokkal függ össze.
Válassz.
Minden esetre arany szabály,hogy párkapcsolatban nem beszélünk olyan emberekkel, akik szerelmesek belénk.
4/12 A kérdező kommentje:
igen, megbízik, én is bízom benne. viszont volt olyan is, hogy állítólag ő kavart egy csajjal(ezt nem ő mondta, hanem a lány írta). kérdeztem, ő meg azt mondta, hogy "ő csak őszinte volt". most akkor bármikor elveszíthetem, mert ő őszinte, és esetleg ő is beleszeret másba?
2017. márc. 30. 20:18
5/12 anonim válasza:
Hogy ne azon rágódj, fu megfog csalni, fu te vele nem találkozhatsz, te csak meletem lehetsz mártol, a fiú, háát bocsi dee szünet? mert nekem ez sok........
6/12 A kérdező kommentje:
5-ös, nem értelekxd
2017. márc. 30. 20:32
7/12 anonim válasza:
Tipikus nő: akkor is igaza van ha nincs, és sokszor ő maga se tudja, alátámasztanám hogy ezt lányok mondták, lényeg hogy mi vagyunk a hibásak xd.
szóval ő elmondaná hogy tetszik lányoknak, jobb esetbe használod az agyad, és akkor ezen filóznál, a végén ne talizzon ezzel-azzal, meg akkor beszámolókat kérsz, nem hagysz neki teret és otthagyna :D
Szerintem erre még Dr. Csernus is ötöst adna :'D
9/12 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy hol látod azt, hogy nem találkozhat senkivel. leírtam, hogy nem zavar, hogy más lányokkal is beszél, az zavar, hogy azokkal is, akik szerelmesek belé. nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de ha nekem van valakim, akkor nem hitegetek mást, akkor sem, ha nem akarom megbántani.
2017. márc. 30. 20:39
10/12 anonim válasza:
Ha bejön valakinek valaki, anak akor is befog jöni ha csak barátság marad, és netántán ha te otthagyod, akkor közülük képbejöhet valaki, ez nem rossz, hiszen ha szétmentek előbb utóbb találna mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!