Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mégnem éltem ki magam. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégnem éltem ki magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok egyutt a barátommal.18 éves vagyok.Most még tanulok, de ő úgy akarja, hogy ha kijárom az iskolát, megkéri a kezem. Nagyon szeret, imád, én is szeretem...Nem beszélek másokkal,nem megyek nélküle sehova még a barátnőimmel sem, mindig együtt vagyunk, hétvégén egész nap. De ugy érzem, kicsit sok, nem hagy szabad teret...arról nem beszélve, hogy ő 22 éves és neki elég volt az a pár év bulizás...viszont nekem még nem,és ő nem akar sose jönni sehova...mit csináljak?
2017. márc. 29. 16:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha nem zavarná, h nélküle megyek bulizni,mennék is...de nem csak magammal kell törődnöm, ha ő van nekem.
2017. márc. 29. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
De azért szerintem ne se szó se beszéd menj el ilyen helyzetben bulizni, hogy őt lepattintottad a tanulással, de másokkal elmész. Ez így hazugság. Mondd meg neki kerek perec, hogy szeretnél néha elmenni bulizni, csak nem fog leláncolni a kanapéhoz, vagy valami. Megbeszélitek, hogy bízzon meg benned, anélkül úgy sem igazi egy kapcsolat. Ezek után meg mindegy lesz, hogy jegyben jártok-e, ha megvan a bizalom, csak elenged téged, ha szeretnél menni.
2017. márc. 29. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Aranyom te nem törődsz vele, hanem meghunyászkodsz előtte, mert őt zavarja. Teljesen kiszolgáltatod magad neki, úgy veszem észre semmi akaratod nincsen vele szemben. Nem bántásból, de téged nagyon elvakítanak az érzések, de ha te ebbe beletörődsz akkor marad minden ugyanígy.
2017. márc. 29. 17:52
 14/15 anonim válasza:

tényleg teljesen meghunyászkodsz előtte, csak nem látod a fától az erdőt. azért nem veszekedtek, mert mindenben követed a kéréseit, és így elkerülnek a konfliktusok, meg mert sehova nem mentek, semmit nem csináltok, nyilván úgy nincs semmi konfliktus, max azon, hogy melyik adót nézzétek a tv-ben, meg milyen kaját rendeljetek.

"de nem csak magammal kell törődnöm, ha ő van nekem."

de hát magaddal nem is törődsz, csak az ő kéréseit követed, és vele vagy folyamatosan, és mégis te érzed magad rosszul. voltam én is ilyen kapcsolatban, a végén már gyomorgörcsöm volt mindentől, hogy mit fog szólni erre meg arra, de közben meg féltem, hogy el fog hagyni, ha nincs minden úgy, ahogy ő akarja. a féltékenység egy borzalmasan rossz dolog, semmi köze a szerelemhez, a srác téged csak birtokolni és lekorlátozni akar. menekülj, amíg nem fáj még annyira, 5 hónap semmi.

2017. márc. 30. 00:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Tipli!!!!! Tipikus szóbeli bántalmazó, akiből fizikai bántalmazó lesz!! Hogy süllyedhettél idáig??? Hogy lemész neki kutyába, és neked nem lehet szükséges - szerinte - senki más társaságára??? Normális vagy te B+ ?!

Neked is pszichológust!!

2017. ápr. 21. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!