29 évesen még sosem dolgoztam, otthoni gazdaságban éltem?
"Családi gazdaságban dolgoztam."
Szerintem ennyi bőven elég.
Azért eléggé érdekes a világképed.
Az tiszta, hogy nem akarsz a jövőben a mezőgazdaságban, állattartással foglalkozni.
Azonban! Kimaradt, hogy mi a legmagasabb iskolai végzettséged? Milyen szakmád van(Ha van?) Mégis milyen irányba szeretnél elmozdulni?
Ugye rengeteg helyre kell a megfelelő szakképzettség. Ha ez nincs meg, akkor fel sem tudnak venni.
Felvételi elbeszélgetésen meg általában már tudják, hogy milyen előzményed van az önéletrajzodból.
Így max arra kérdeznek rá, hogy milyen tapasztalataid vannak, amit ott szereztél, és szerinted itt tudnád hasznosítani?
Először konkretizáld a vágyakat/terveket, úgy könnyebben tudunk segíteni.
Ugye nem mindegy, hogy van-e már egy diplomád, vagy csak szakközép, esetleg érettségi, semmi szakképesítés nélkül, stb.
Meg lehet, hogy beérnéd az eladóval is, vagy magasabb dolgokra vágysz, esetleg építőipar, vagy szellemi munka.
Elmeséled eddigi tevékenységedet, pár szót magadról-tulajdonságaidról-hobbijaidról és e meghirdetett munkát szívesen végeznéd.Miért? Ha kérdik...hülye kérdés, mert ugye a fizetésért bár nem ez a nyerő válasz, hanem az említett elől.
A "cetlikről" meg gondoskodnak a cégnél az aktások...
Amúgy, meg sokszor az van, hogy az újoncokat jobban kedvelik, hiszen idomíthatóak...ronda szóval mondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!