Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 éve járunk a barátommal és mostanában minden áron le akar feküdni velem mit csináljak?
Mond meg neki, hogy te még nem állsz rá készen, előbb kiszeretnéd tapasztalni, hogy neked és neki mi a jó. :)
Pettingeljetek sokat! :)
18/F
1: ezt nem lehet elvárni jogosan. Mindenkinek a saját döntése, nem kényszer.
Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor mond meg neki konkrétan, hogy legyen választási lehetősége, hogy így is veled akar-e maradni vagy nem. Érthető az ő igénye is. De ha ebben nem értetek egyet, akkor nem illetek össze.
Az nem korrekt, ha hitegeted és ő reménykedik.
Jó dolog a szex, neked is tetszeni fog. Nem tudom miért féltek ennyire. Fáj-e az első? Nem mindenkinek. És ha igen? Majd a 2-3. után jó lesz és élvezni fogod. Nincs is jobb dolog annál, mint amikor a lány akkorát élvez, mint a ház. Főleg ha képes G-pontosra is... Exemnek ment, olyat spriccelt, nagyon tetszett. Neki is, nekem is.
16F
3-as, #1 vagyok.
Persze, nem kényszer és láthatjuk, hogy a srác se kényszeríti. De ha már nem tud tovább várni, akkor én itt két lehetőséget látok: a lány beadja a derekát [és rájön, hogy a szex jó dolog, főleg, ha szerelem is van a dologban], vagy szétmennek.
6: Persze a szex jó dolgok, de nem mindenki áll rá készen 16 évesen. Sőt! Sokan érettnek gondolják magukat, pedig teljesen éretlenek. Persze erre csak pár évvel később jön rá az ember.
Én például megbántam az első alkalmat. És ha vissza lehetett volna csinálni, akkor inkább vártam volna még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!