Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás utáni fájdalom meddig tart?
Figyelt kérdés
Kedd este szakított velem. A kapcsolatunk érdekes volt. Én 18 vagyok, iskolába járok, ő meg 20,dolgozik és másik városban él, ezért keveset találkoztunk. Sose mondta ki, hogy szeret, hanem csak annyit hogy én is. 1 hónapig voltunk csak együtt, de én nagyon szeretem. Kedd délelőtt el mentem hozzá és el kísértem munkába, de már akkor is fagyos volt a hangulat köztünk. Akkor nem mondot semmit, este meg üzenetben szakított velem. Sokat gondolok rá és nem azt mondom, hogy el akarom felejteni, csak hogy ne fájon. Ti mennyi idő után tudtatok tovább lépni?
Ez általában változó szokott lenni,függ attól hogy mekkora szerelem volt az alatt az 1 hónap alatt, mennyire "gyorsan" szoksz hozzá hogy már nem az életed része. Nekem 1 éves kapcsolatom 7 hónapja ért véget,és még mindig nem tudtam tovább lépni :'D, de kívánom neked a legjobbakat,hogy minél hamarabb tudj rajta továbblépni ;)
2017. márc. 26. 03:56
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :). Én igazából nagyon szeretem őt és az a "baj",hogy nekem ez volt életem első kapcsolata. Csak a csokolozásig jutottunk, de nekem az is az első volt, szóval ezek miatt még jobban fáj
2017. márc. 26. 04:16
3/9 anonim válasza:
Addig tart,míg nem teszel róla,hogy ne így legyen.
2017. márc. 26. 05:36
4/9 anonim válasza:
Amíg bánkódsz rajta.
Gondolj arra, jobb az 1 hónapos kapcsolat mostani szakítása, mint hónapok/évek múlva, netán 1÷2 gyerekkel.
Lehet, hogy nem is te kellettél neki, hanem szexpartner.
Nem azt kapta, amit várt, szakított.
Szakított, ráadásul nem merte személyesen tenni, személytelenül, sunyin, csak üzenetben.
Ne a szakításon bánkódj, hanem az elfecsérelt idődön!
2017. márc. 26. 06:29
5/9 anonim válasza:
#1-el és "dubitus"-al egyetértek.
Tényleg valtozo ki hogy dolgozza fel.
Nekem volt 6,5 boldog honapom. Ott álltam széttart karral, értetlenül. Tudtam hogy az ok amire hivatkozott necces. 2 honap gyötrödés mire megtudtam az igazat.
Bocsanatot kért, de azért én voltam a szemet mert utana jartam az igazsagnak.
Hat aljas történet derült ki. Mégis nyugodtabb vagyok. De a mai napig sokszor van olyan pillanat amikor ... na.
Frazisnak mondjak pedig igaz. Az idő megoldja.
Csak ne gubozz be! Maradj nyitott! Te még fiatal vagy.
2017. márc. 26. 06:58
6/9 anonim válasza:
Tanultál belőle. Én 2 hónap után szakítottam, mert neki a tanulás sokkal fontosabb, mint én. Mi is addig jutottunk, mint ti. Szívás párt találni, aki képes rád időt fordítani.
F
2017. márc. 26. 07:42
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) az utolsónak mondom, hogy ez nálunk meg pont fordítva volt. Ez a része nem is fog hiányozni, mert mindig volt valami ki fogás, hogy le mondja a találkozóinkat. Ékes példája, amikor úgy volt, hogy ve mutatom a családomnak és utána együtt ebédellünk. Szombaton vártuk, nem jött, vasárnap is ez volt és utána való hétvégén is el játszotta ezt. Meg értem ha valaki dolgozik akkor kevés az ideje, de azért ez már túlzás volt (akkor ráadásul nem is dolgozót)
2017. márc. 26. 11:17
8/9 anonim válasza:
május 22. 14 óra 53 percig. De van, akinek 57 percig.
2017. márc. 26. 11:29
9/9 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák :D néhány perc eltérés lehet..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!