Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért álmodom ilyeneket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom ilyeneket?

Figyelt kérdés

szóval kezdjük az elejéről ami 5.-ben játszódik jött egy új lány(legyen a neve Kinga) az osztályba bejött és ez erősen kitartott 6. osztály második feléig

akkor megszünt az, hogy az osztályból akárkiért is megbolondultam elkezdtem thai boxolni és 7. második feléig nem tetszett senki akkor aztán megint volt szerencsém bele esni egy leányba az osztályból( Eszter) ez mire elkezdődött a nyár elmúlt közben vmikor májusban egy haverom össze jött Kingával kb 2 hétre se csók se semmi olyan volt, mint vmi fiú lány barátság bár ez nem tom számít-e akármit nyáron(7. után) belelendültem megjött az önbizalmam megnyultam izmosodtam és tudtam mit kell mondani mikor 3 hónap alatt 5 barátnőm volt ágyig nem jutottam senkivel

mire elkezdődött a 8. osztály nem volt barátnőm és még mindig ott volt a vonzalmam Eszter és felélett Kinga felé is(de úgy tudtam barátja van, mert egy srác rávolt kattanva és azzal koptatta le, h van barátja) és teltek a hónapok felvételi időszak volt. nem akartam senkit belerángatni románcokba ebben az időben szóbelik után egyből megkérdeztem Esztert, hogy lenne-e kedve járni velem igent mondott csók ölelés meg minden 6 hónap utan nagyon jól esett, de nem tartott sokáig kijelentette, hogy mégsem és elrohant (ugyan ezen a napon a legjobb barátom össze jött Kingával) másnap felkerestem Esztert. megakartam beszélni vele a dolgokat, de csak annyit mondott, hogy mert egy idióta fa@sz vagyok (egy haverom jóban van vele tőle azt hallottam vissza, hogy milyen jó érzés volt velem és hogy milyen helyes vagyok) de beletörődtem kb nem nyertem és itt van Kinga is egy napon  hármasban sétáltunk Andris(legjobb barát) Kinga és én arról beszéltünk, hogy kinek ki tetszik tetszett Andris elmondott 3 nevet én is az arzenálom ( mondtam h nekem most is tetszik Kinga) Andris 6 éve barátom gondoltam nem lesz baj, de nem is ebből lett a probléma, hanem abból h Kinga is mondta h én is bejövök neki... nah azóta 2 naponta veszekednek én meg kezdek kikészülni azt hiszem nagyon tetszik mind a 2 lány szt hiszem.... vagyis tegnap éjjel 20.00kor lefeküdtem előző éjjel nagyon keveset aludtam nah ezen a tegnap éjjelen egyszer Eszterrel egyszer Kingával álmodtam és óránként  felkeltem hajnali 3 utan nem sikerült vissza aludni... sajnálom, hogyha furán fogalmaztam vagy valami a fáradtság és egy adag'szerelem?' szólt belőlem (azért tőletek kérdezem, mert...Andris véleményét nem kérhetem ki erről...)

2017. márc. 25. 20:35
 1/1 anonim válasza:
Elméletileg az álmok, a legfőbb vágyakat tükrözik, vagy éppen azt fogod álmodni, amivel lefekvés előtt 2-3 órával foglalkoztál. Ez a 2 lehetséges variáció van tudtommal. De ezen értelmetlen rágódni, én a helyedben örülnék, hogy a szerelmeimmel álmodhatok. :-)
2017. márc. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!