Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert undorodom ha belegondolo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert undorodom ha belegondolok hogy a barátom elottem volt más lanyokkal is?

Figyelt kérdés
Szoval a baratom elottem kb 4-5lannyal fekudt le elottem mert beszeltunk rola persze, mindent megbeszelunk egymassal tudjuk egymas multjat de olyan nehez. Ma is mikor kezdtunk volna bele a szexbe eszembe jutnak hogy masokkal hogy csinalhatta veluk is olyan jo volt vagy jobb meg hogy nekik is ugyan ezeket mondta stb es el is ment a kedvem az egesztol o persze ezt meg nem erti hogy miert mert nem mondtam neki csak higy faradt vagyok. Nagyon szeretem ot de nemtudom miert nem tudom az ilyen dolgokat kiverni a fejembol. Tulsagosan feltekeny vagyok es nem is akarom tudni h elottem mashoz is ert

2017. márc. 19. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem teljesen normális, hogy zavar téged a gondolata. Nyilván nem kellemes belegondolni, hogy előtted más lányok testnedvében tocsogott a farka, ami most meg benned tocsog és azt szipi-szopikázod.
2017. márc. 20. 17:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Jtolso! Sokat segitettel koszonom 😠
2017. márc. 20. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Akik olyanokat és úgy írnak, mint a #11-es, azok csak azért teszik, mert pontosan tudják, hogy mi a problémád. Ő legalább őszinte.

Sokan ugyanilyen stílussal azt állítják, hogy nem normális az undorod... ha szerintük nem lenne normális, akkor nem írnának abban a stílusban.

Habár, ezt legtöbbször ugyanezt az undort kifejező férfiaknál/fiúknál szokták írni.

Mindenki tudja, hogy ez nem helyes, csak vannak, akik úgy döntenek, hogy inkább hagyják, hogy elnyomja a természetes ösztöneiket az agymosás, meg az "hátúgyismindegy". :)

2017. márc. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!