Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Felejtsem el vagy legyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el vagy legyek türelmes?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit már régebbről ismerek. Terveztünk baráti körbe egy bulit ahová természetesen ő is meg volt hívva. A buli elött pár nappal rámírt s kérdezősködött afelől hogy megyek-e. A buli kezdetekor ő elöbb ott volt mint én és amikor beléptem mosolygott és alaposan megnézett. Az este folyamán beszélgettünk, viccelődtünk egymással. Mindig mellettem volt, ha kiléptünk a barátnőmmel levegőzni egyből utánunk jött és megkérdezte hogy ugye nincs semmi baj majd derékonfogott és bekisért. Evel csak az a baj hogy a buli után nem keresett és nem is találkoztunk.

Felejtsem el vagy legyek türelmes?

2017. márc. 14. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt esélyed nála, de gondolom közömbösen viselkedtél és úgy vette le, mintha nem érdekelne téged. Most írj rá te, és beszélgessetek. Jelezd felé, ha tetszik de ne nyomulj!
2017. márc. 15. 10:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Ő tudja jol hogy tetszik nekem és egyáltalán nem voltam vele közömbös. Majd pár hét múlva tudunk találkozni, akkor majd megválik hogy akare valamit.
2017. márc. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!