Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi? Ti mit csináltok hasonlo helyzetben?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok a barátnőmmel, régen mindig vele akartam lenni, megleptem, minden alkalmat megragadtam hogy vele legyek. Mostanában már nem lepem meg, és inkább keresek vmi kifogást hogy ne kelljen vele lennem.2017. márc. 12. 18:54
1/2 anonim válasza:
Szakitanek. Egyertelmuen nem vagy mar szerelmes bele. Ha meg talalkozni se akarsz vele, hanem menekulsz, ugy tunik, hogy nem is szereted, szoval nem egy szimpla ellaposodasrol van szo a leirtak alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!