Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit érezhet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érezhet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már általános 5.osztály óta jóban vagyok.Ez aa barátság egyre erősebb lett és én többet érzek mint barátság.Jövő héten menni fogunk valahova meg nem döntöttük el.(Már 1x lemondott egy ilyet betegség miatt).

A lánnyal minden nap beszélek es szinte mindent elmond . Igazából szeretném tudni hogy mit érezhet irántam.16/F amúgy szerintetek mit vigyek neki a talalkozon?

2017. márc. 3. 22:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Utóirat azt nem döntöttük el hogy hova megyünk
2017. márc. 3. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit érezhet de egy Rafaello általában müködni szokott.
2017. márc. 3. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi ☺ várom a további kommenteket
2017. márc. 4. 07:32
 4/6 Dorisz0724 válasza:
Rózsa, nyaklánc, álomfogó, valami személyeset. Ha az álomfogó lesz akkor mond azt neki, hogy ezt azért kapod, mert nem akarom h rosszat álmodj inkább álmodj a szerelmedről. Utána öleld meg stb stb.
2017. márc. 4. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Virágnak mindig örül egy lány, vagy persze csokinak, ha nem fogyózik. Azt nem tudom mit érezhet, hiszen nem írtál róla semmit. Ha érdekel, kérdezz rá nála. 15/L
2017. márc. 4. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ferrari és nercbunda. Alább ne add.
2017. márc. 4. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!