Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az érdekemben szakított, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érdekemben szakított, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokadszorra szakított velem a fiú akivel másfél évet voltunk együtt. Ő francia, franciául beszél velem, de én angolul kommunikálok (nem szeretem a francia hangzását). Eddig nem volt baj, de február eleje óta 5 naponta szakít. Újra meg újra összejövünk, de legutóbb azt mondta, a nyelvproblémák miatt akar véget vetni ennek.

Mivel nincsenek kommunikációs gondjaink és biztos forrásokból tudom, hogy öngyilkos akart lenni miattam, (és még sok kisebb nagyobb részletből) arra következtetek, hogy miattam csinálja ezt, hogy könnyebb legyen Magyarországot választani és elhagyni őt a jövőm érdekében. Nagyon sokat beszélgettünk vele erről, mindig az én érdekemet nézte. Én itt akarok maradni vele.

Nem akar kapcsolatba lépni velem és a barátaitól tudom, nagyon rossz állapotban van. Nagy esélyel újra megpróbál majd újra végetvetni az életének. Mit tegyek?

2017. febr. 25. 11:37
 1/2 anonim válasza:
Ha ennyire labilis a barátod, akkor forduljatok pszichológushoz, vagy segíts neki megoldani a problémáit. Zökkentsd vissza az "egészségzónába", mert az öngyilkossághoz egy eléggé beszűkült látásmód kell. Mindenkinek vannak problémái, de mégsem lesznek öngyilkosok. Próbáld meg megnyugtatni a lelkét, és támogatsd mindenben. Érezze azt, hogy nem felesleges. Ami a szakítást illeti, mondd meg neki, hogy felesleges ezt csinálnia, és hogy ne mondja meg, hogy neked mi a jó, majd ha rossz lesz számodra, akkor véget vetsz a kapcsolatnak.
2017. febr. 27. 00:32
 2/2 anonim válasza:

Már elnézést, persze hogy franciául beszél, hiszen francia. Ő biztosan nem szerti az angol nyelvet, és nem szeret angolul beszélni veled. Miaz hogy nem szereted?

" (nem szeretem a francia hangzását). "

szeressed a francia nyelvet ha szereted a fiút, mert többmint valószínű hogy nem szereti az angolt.

kell tudnod NEM SZERETI AZ ANGOL NYELVET, a franciák nem szeretik az angol nyelvet, és nem szertnek angolul beszélni, semmilyen idegen nyelven nem szertnek beszélni, még akkor sem ha megtanultak egy másik nyelvet, mondjuk muszájból. ... tudod iskola, v majd munka vállalás miatt...

2017. febr. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!