Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetem féltékennyé a barátom? 18/L (többi lent)
:) Ugye? :)
Na írj rám és a többit megbeszéljük!
buta vagy mint a tök.
Csak a hulyek jatszmaznak.
#2: A szeretet elmúlik.
Ilyen esetben ne az érzéseid irányítsanak, mire van az eszed? Ő nem tudom,mit akar ezektől a csajoktól,........de ez a féltékennyé tevés gyerekes dolog. Ha az ő viselkedése nem párkapcsolatba való, legalább a tiéd legyen az.
Ha nem bízol benne, mi értelme a kapcsolatnak? A "Mert szeretem" nem válasz a kérdésre. A bizalom a kapcsolat alapja, mint a háznak az alapja. Alap nélkül összedől, de addigis laknál benne?
Ha féltékennyé akarod tenni, azzal elindítod a hógolyót a hegyről, amit a barátod összegyúrt. Ebből pedig lavina lesz, és tuti szakítás, elvégre elég sokan a féltékenykedés miatt szakítanak, te meg direkt ezt akarod elérni, gratulálok. Nem lenne könnyebb megbeszélni, ezzel eltaposni a hógolyót? Ha egy pár valamit nem tud megbeszélni, a jövőben sem fognak tudni, állandóan vitázni fognak, akkor meg minek vannak kapcsolatban, ha nem megy nekik?
Ha nem tudtok beszélni, ajánlom a szakítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!