Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez gond vagy csak gyorsan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gond vagy csak gyorsan akarok haladni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal összejöttem pár napja.

Volt egy buli ahova mindketten mentünk és én mivel imádom őt, az illatát stb. Ezért sokszor ültem mellette és megpróbáltam ráhajtani a fejem is.

Sokszor egy-egy ilyen próbálkozásomnál arrébb ült vagy egy poénnal elment mellőlem.

Este megkérdeztem tőle üzenetben hogy miért volt olyan fura és azt mondta nem volt fura, amúgy sem bírja ha valaki simul.

14 évesek vagyunk.

A baráti társaság miatt lehetett? Vagy gyorsan akarok haladni?

2017. febr. 19. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy nem szeret.
2017. febr. 19. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Eretlen. Ennyi. A fiuk ebben a korban sokkal eretlenebbek mint a lanyok (bocsi fiuk, tisztelet a kivetelnek, de ez igaz).

De lehet hogy meleg, azert nem szereti ha egy lany hozzabujik :DD

2017. febr. 19. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Tuti nem meleg. Nem az a típus. Alacsony kocka....
2017. febr. 19. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Cikinek tart mások előtt. Nem szeret. Nem akarja, hogy a haverok szekálják. Vagy tetszik neki valaki más, nem akarja, hogy tudjanak róla, hogy együtt vagytok.
2017. febr. 19. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Gond volt. Nagy gond.

;(

2017. febr. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!