Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan emberrel, aki 100%-ig nem jön be?
Összetudnék jönni egy olyan lányal, aki nagyon szimpatikus, nagyon jófej, kedves, vicces, és szép is. Izgató is, elképesztő vele csókolózni.
Viszont nem érzem biztosnak a dolgot, mivel van egy másik lány, akibe úgymond klasszikusan tetszik, hevesebben ver a a szívem a puszta látványától is, na még ha beszélünk. De a második lányra nagyon nagyon kicsi esély van.
És én igazából az első helyzettel is kibékülnék, de nem voltam még ilyen helyzetben, lehet, hogy egy pici idő elteltével ugyanezt érzem irátna is? Mert igazából most is nagyjaból hasonlóan érzek mindkét lány iránt, csupán a második egy picit erősebb. Csak hát sokkal nehezebb eset, és kevésbé is ismerem, mint az elsőt..
17 f
Teljesen megértem ezt az álláspontot is.
Viszont sokan azt mondják, hogy miért ne, 17 évesen mire várjak stb..
Szóval, abban biztos vagyok, hogy vonzódom hozzá, csupán a másikhoz egy picit jobban. :'D
Viszont az, akihez kevésbé vonzódom /de igen/, az belsőleg sokkal jobb partner lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!