Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ki, mivel lepi meg a párját...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, mivel lepi meg a párját Valentin napon?

Figyelt kérdés
:)

2017. febr. 13. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmivel.
2017. febr. 13. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy a nyeles tojásommal. De szerintem a kezem mem barátnőnek számít.😂😂😂😂😂😂😂
2017. febr. 13. 19:56
 3/6 Clay Morrow ***** válasza:
2017. febr. 13. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Megnézek valami filmet vagy megiszok egy sört munka után. EGYMAGAM. :D
2017. febr. 13. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy valljuk be hogy a pároknak csak 1 nap van ki jelölve amikor ünnepelnek. De nekünk szingliknek, ott van az év 364 napja ünnaplésre piálásra 1 éjszakásra(kinek hogy) és még nem is feledkezek meg róla (folyton meg lepem magam valamivel,(néha csak a levegővel de akkor is)).
2017. febr. 13. 21:27
 6/6 anonim válasza:
Baratnom nagyon odavan a valentin napert, de este sajnos nem ert ra. De suliban adtam neki szivecskes macit, meg csokit. Legalabb este tudtam nezni a PSG-Barca meccset. :D 17f
2017. febr. 15. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!