Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Félek a párkapcsolatoktól....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a párkapcsolatoktól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves lany vagyok akinek még soha nem volt barátja. Már többször alakult úgy, hogy egy fiú aki nekem is tetszett elkezdett udvarolni, de én megijedtem és nem lett belőle semmi. Most is van egy fiú aki nagyon bejön ès egyre többet beszélgetünk, de én csak a hibákat keresem benne, hogy miért nem lenne jó dolog összejönni vele. Mit tegyek? Mert igazából egy normális fiú. Es szeretnék is barátot, de egyszerűen nem megy. Félek, hogy megváltozik minden. Mit tegyek?
2017. febr. 12. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Próbáld megfogalmazni magadban első lépésként, hogy mitől is félsz pontosan. Változás, mi minden változik meg? Jó vagy rossz irányba? Fél siker ha ezeket meg tudod fogalmazni, a második része pedig tenni valamit ezért vagy épp ellene.

Másrészt pedig ha úgy érzed meg szeretnéd vele próbálni gyűjtsd össze bátorságod és adj egy esélyt. Amennyiben nem, vagy még egy kis időre van szükséged az is rendben van. Sok sikert bárhogy is döntesz!

2017. febr. 12. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, bennem is vannak hasonló érzések. Én 19 éves lány vagyok, még nekem sem volt barátom, már volt olyan eset mikor kölcsönösen tetszettünk egy sráccal egymásnak, de egyszerűen nagyon féltem tőle, kapcsolatot létesíteni vele. Bár én nem keresem egyik fiúban sem a hibákat, ezt szerintem azért csinálod mert félsz a kapcsolattól, (vagy közel engedni magadhoz a srácot) és ezzel próbálsz kifogásokat keresni ellene, hogy miért nem lenne jó ha összejönnétek. Most már én sokat változtam, már közel sem félek annyira, az idővel ez javult. :) Szerintem idővel neked is fog, meg egyébként is ne félj, nem veszítesz semmit ha összejöttök, legyél vele őszinte és ha nem jó a kapcsolat akkor sem vagy elveszve, egyszerű; véget vetsz neki.
2017. febr. 12. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, nemrég írtam ki én is pont egy ugyan ilyen kérdést. Nem vagy egyedül. :)

Csak én fiú vagyok. :D

2017. nov. 26. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!