Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ismerősöm megjegyzéseket tesz a barátom külsejéről, meg hogy én mennyivel szebb vagyok nála és "jobbat" is kaphatnék. Miért csinálják ezt? L
Figyelt kérdés
Azt mondják túlságosan el van hízva, pattanásos, és az arca se "helyes". Én ahogy a személyiségét megszerettem, vele együtt a külsejét is, pedig talán ha külön-külön megnézem a külső tulajdonságait én se találnám őket vonzónak más embereken, de rajta szeretem. Igen, túlsúlyos. De engem nem zavar. Nincs semmiféle fétisem, ha vékonyabb lenne nekem az is megfelelne.
Panaszkodnak arra is, hogy kocka, meg mit tudom én.
Miért ilyen felszínesek az emberek?
Lehet, hogy találhatnék külsőleg "helyesebb" srácot, de nekem nem ő kell, és nem értem ez mitől olyan érthetetlen dolog.
2017. febr. 12. 18:09
11/17 anonim válasza:
ugyan igy vagyok ezzel en is bejon egy srac aki kicsit ducibb patanasos a bore es nem az a tipikus szoke herceg de en ugy szeretem ot ahogy van hibaival eggyut.. en helyesnek latom.. de ezt senki nem erti es mindenki azt latolgatja nekem meg probalja bemagyarazni h en meg o ket kulon vilag vagyunk mert h en sokkal szebb vagyok.. meg olyanokat mondanak h most kepzeljem el milyen lenne ha osszejonnenk es pl ha megcsokolna az utcan es h milyen ciki lenne... nem ertem az embereket.. nemelyik csak feltekeny az is biztos (fiuk akik azt mondjak h jobat erdemlek) ne torodj veluk.. a te pasid a te dolgod...
12/17 anonim válasza:
#7, Úgy értette, hogy nem a ”helyesebb” srác kell neki!!!
13/17 A kérdező kommentje:
úgy van, ahogy az utolsó írta. a barÁtom kell, és nem pedig egy külsőleg "helyesebb" srác, ami szerintem a szövegkörnyezetből és az egész szöveg értelméből ez egyértelmű.
2017. febr. 12. 21:34
14/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy hány évesek vagytok?
15/17 A kérdező kommentje:
én 17, a barátom 20.
2017. febr. 14. 00:47
16/17 anonim válasza:
Nálam is detto ugyanez van. A barátom pattanásos, túlsúlyos, de én így szeretem. Nekem is mondogatják, hogy mennyivel szebb vagyok.. Először rosszul esett, de meg kell tanulni leszarni mások véleményét.
17/17 anonim válasza:
Mikor egy lánnyal haverkodtam nekem is megmondták hogy az a csaj nagyképű.., de ő megértett engem, szóval ha ő nagyképű akkor én is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!