Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mindent elmond a barátainak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent elmond a barátainak a kapcsolatunkról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rettentően idegeseít hogy folyamatosan elmond mindent a barátainak arról ami velünk történik.Konkrétan nincs magánéletünk abba bele se merek gondolni miket mondhat még el a hátam mögött hogy ketten miket csinálunk...Amikor együtt vagyunk akkor is telefonon megbeszélik mit csinálunk hol vagyunk.Hogyan tudnám ezt leállítani? Nem azt akarom hogy ne barátkozzanak hanem azt hogy legyenek dolgok amikről csak mi tudunk, legyen magánéletünk...Kicsit gyerekesnek gondolom hogy 22éves férfi létére ezt nem éri fel ésszel hogy vannak dolgok amiket nem mondunk el mindenkinek.16L
2017. febr. 12. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, de itt talan azzal van gond, hogy mennyi idősek vagytok!

Bakker neked meg kell 2 év, hogy betöltsd a 18-at, a pasid meg mar 4 éve felnott!

Csak gondolkozz el ezen.

Es különben is egy 22 évesnek (ne vedd sértésnek) a szexen kívül mire kell egy 16 eves PLS???

2017. febr. 12. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondtad már neki hogy ez téged zavar? Hogy reagált?
2017. febr. 12. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg nem mondtam ezert irtam ki ezt a kerdest hogy hogy kerdezzem meg tole ugy hogy ne sertodjon meg vagy hogy erjem el nala hogy ne teregesse ki Ennyire az eletunket?
2017. febr. 12. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Istenem.. Hát mi az, hogy nem tudod mit mondj?

Figyelj Zoli, rohadtul zavar, hogy egy csepp magánéletünk sincs,mivel annyira pletykás vagy. Szinte már te vagy a nő a kapcsolatban. Ha én 16 éves létemre megtudok maradni a seggemen, akkor nehogy már te ne tudj.

Vagy egy másik megoldás lehet,hogy elkezded utánozni. Ugyanakkor telefonozz amikor ő,ugyanazokat csináld ilyenkor (ha ő fotózza a kaját akkor te is, ha ő telefonál tegyél úgy mintha te is telefonálnál, stb) és mondd,hogy ha ő is elmondja a haverjainak akkor te meg a barátnőidnek és rokonaidnak. Vagy ilyesmi. Hidd el, idővel abba fogja hagyni ha elég idegesítően csinálod.

2017. febr. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!