Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok tanácsot adni nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy olyan helyzet amit nem tudok nagyon kezelni. Van egy srác az osztályomban akivel nagyon jól kijövök mint barát, ám de picit régebb úgy 2-3 hónapja a pasi be valotta hogy ő szeretné ha több is ki alakulhatna köztünk, akkoriban sokkal többet beszéltünk mint mostanság. Abban állapottunk akkor meg hogy barátok maradunk de kevesebbet beszélgetünk mostanában, olyan nap is van hogy szinte semmit. Ha az osztályban vagyunk folyamatosan szemezünk, üzeneteket küldünk egymásnak és tréfálkozunk. Mit kezdjek vele? Az osztályban a csajoknak is fel tünt hogy velem sokkal barátságosabb mint mással. Az agyamra mennek ezek a beszólások. Folyamatosan összeboronálnak vele. Mit tennétek a helyemben? Tanács? 17/L2017. febr. 11. 18:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen hagyd figyelmen kívül... Egy idő után meg lehet szokni. Engem több lánnyal szeretnének összehozni egyszerre, meg ilyenek... Szánalmasak egyébként ;)
2/3 anonim válasza:
*hagyd figyelmen kívül az ilyen megjegyzéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!