Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A függetlenség mulandó?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A függetlenség mulandó?

Figyelt kérdés

Csak gondoljatok bele.. Ha nektek mindennél fontosabb lenne a függetlenség, ha csak egy két hetes kapcsolataitok voltak, és nem vagytok kapcsolatpártiak, de van egy személy (ez esetben most én a srácnak) aki már rég óta itt van mellettetek, később megváltoznátok? Az a helyzet, hogy a srác akivel úgymond két éve kavarunk, nem szereti az elvárásokat, szerinte hülyeség kapcsolatban lenni. Ilyen se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk, és azt mondta ez azért jó, mert ez az állapot tovább tart mint hogyha együtt lennénk. A fiú tényleg szeret engem. Hiszen nem keresne, nem hívna talizni. Szerintetek lehet ebből még valami? Később érezheti azt hogy jó, akkor most készen állok egy kapcsolatra? :(

18/L ő 20/F

2017. febr. 7. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szeret és nem akarja elrontani :o
2017. febr. 7. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:
De fel se hozzam szerinted hogy akkor most mi lesz velunk? Tudom hogy nem a testi dolgok miatt vagyunk ugy ahogy, meg le se fekudtunk. Megertette, hogy amig nem tiszta ami koztunk van, addig nem lesz szex
2017. febr. 7. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Később még esetleg meggondolhatja magát a kapcsolatról, hogyha tényleg igazán szeret téged. Egyébként picit nem értem őt, hiszen, ha már 2 éve kavartok csak látja, hogy te különleges vagy és nevezhetné ezt többnek. Talán majd rájön, de azt se hagyd, hogy hülyítsen:)
2017. febr. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!