Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 13-4 eves lanynak lehet igazan komoly kapcsolata ami esetleg felnott korig kitart vagy sokaig?
Figyelt kérdés
Fiu rendes. Nagyon szereti.2017. febr. 3. 22:27
1/5 anonim válasza:
Elképzelhető persze.
De ha mostígy is érzed. Vagy 3 év múlva is... Akkor is bármelyik pillanatba felfordulhat az életed és minden változhat...
Tapasztalat... Persze én kicsit extrém esetvagyokszóval ne aggódj.
2/5 anonim válasza:
Szia! Vannak olyan "fiatalok" nem is tudom h milyen kifejezes lenne erre jo. Szoval igen. Lehet. De csak ha igazan erettek vagyok. Altalaban nem de elofordul. Sok sikert :)
3/5 anonim válasza:
Ritka, de nem lehetetlen.
A barátnőm nagymamája 11 éves kora óta "együtt van" a barátnőm nagypapájával.
4/5 A kérdező kommentje:
2 eve vagyunk egyutt . En 17 o 14 :)
12 eves koraba szedtem ossze igen :D
Nem bantam meg . Nagyon szeretem mai napig.
Es erettek vagyunk szerintem.
Ismerem haverjait picit.. hat 1000x ertelmesebb.
2017. febr. 3. 22:36
5/5 anonim válasza:
Lehet...vagy nem. Majd kiderül.
Sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!