Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért szeretik/törődnek jobban a kocsijukkal, mint a szerelmükkel? 🤔🙄😐
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 19:04
11/25 anonim válasza:
Nekem a szerelmem az első. És nem szeretem a kocsikat
12/25 anonim válasza:
se kocsim, se barátnőm, utóbbira sokkal jobban vágyok
13/25 anonim válasza:
De ennyire betegesen??? Engem is erdekelne ez.
Az én férjem kezdőoldala a hasznaltauto.hu. Engem is idegesit a kocsibu*zisága pedig 25 vagyok de betegesen nézegeti adja veszi szereli.
Akik azt irják hogy jobb a kocsi mint a nő azoktol kérdezem hogy megis dugjátok kocsitokat? Vagy főz mos rátok😅
14/25 anonim válasza:
Gyerek, te láttál már Lamborghini-t v Ferrarit? Egy lány közel sem olyan szép. És olyan hangja sincs. Kivéve ha Palvin Barbi. Miatta a Trabival is beérném
15/25 Nagy, Attila válasza:
Az valahol pozitív, ha egy pasinak van hobbija. Ha van hobbija, akkor az nagyon fontos neki és ezt jobb, ha a párja tudomásul veszi. Azt, hogy fontosabb lenne a szerelme, azt nem hiszem ( hacsak nem arról van szö, hogy már abszolút nem érdekli a csaj), értelemszerűen más kapcsolatról, más viszonyról van szó. Mutass legalább pici érdeklődést a kocsik iránt, ez tetszeni fog neki. Ha végképp elhanyagol, akkor told el a biciklit, kapsz más, jobb pasit...
16/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy uralkodni akarsz a párod felett.
Birtokolni akarod.
Ha nem így lenne, elfogadnád minden dilijével együtt.
Ő ezt érzi s így méginkább az autója iránti foglalatoskodással tölti az ideje X részét.
17/25 anonim válasza:
Mert a kocsijuk legalább érdeklődik irántuk, és hallgat rájuk.
18/25 anonim válasza:
Ugyan már, a családom szerint a PCmet fogom elvenni xd
19/25 anonim válasza:
Van egy elegáns autóm, de csak eszközként tekintek rá. Egyáltalán nem érdekelnek az autók és nem gondolom, hogy egészséges dolog lenne ha ennél többre tartanék egy gépjárművet...
20/25 anonim válasza:
Mert jó amikor a V8-as felbőg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!