Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A fiúk miért szeretik/törődnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért szeretik/törődnek jobban a kocsijukkal, mint a szerelmükkel? 🤔🙄😐

Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 19:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem a szerelmem az első. És nem szeretem a kocsikat
2017. jan. 31. 20:47
 12/25 anonim ***** válasza:
se kocsim, se barátnőm, utóbbira sokkal jobban vágyok
2017. jan. 31. 21:00
 13/25 anonim ***** válasza:

De ennyire betegesen??? Engem is erdekelne ez.

Az én férjem kezdőoldala a hasznaltauto.hu. Engem is idegesit a kocsibu*zisága pedig 25 vagyok de betegesen nézegeti adja veszi szereli.

Akik azt irják hogy jobb a kocsi mint a nő azoktol kérdezem hogy megis dugjátok kocsitokat? Vagy főz mos rátok😅

2017. jan. 31. 21:05
 14/25 anonim ***** válasza:
Gyerek, te láttál már Lamborghini-t v Ferrarit? Egy lány közel sem olyan szép. És olyan hangja sincs. Kivéve ha Palvin Barbi. Miatta a Trabival is beérném
2017. jan. 31. 22:12
 15/25 Nagy, Attila válasza:
Az valahol pozitív, ha egy pasinak van hobbija. Ha van hobbija, akkor az nagyon fontos neki és ezt jobb, ha a párja tudomásul veszi. Azt, hogy fontosabb lenne a szerelme, azt nem hiszem ( hacsak nem arról van szö, hogy már abszolút nem érdekli a csaj), értelemszerűen más kapcsolatról, más viszonyról van szó. Mutass legalább pici érdeklődést a kocsik iránt, ez tetszeni fog neki. Ha végképp elhanyagol, akkor told el a biciklit, kapsz más, jobb pasit...
2017. febr. 1. 07:29
 16/25 anonim válasza:

Az a baj, hogy uralkodni akarsz a párod felett.

Birtokolni akarod.

Ha nem így lenne, elfogadnád minden dilijével együtt.

Ő ezt érzi s így méginkább az autója iránti foglalatoskodással tölti az ideje X részét.

2017. febr. 1. 07:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Mert a kocsijuk legalább érdeklődik irántuk, és hallgat rájuk.
2017. febr. 1. 11:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Ugyan már, a családom szerint a PCmet fogom elvenni xd
2017. febr. 1. 16:23
 19/25 anonim ***** válasza:
Van egy elegáns autóm, de csak eszközként tekintek rá. Egyáltalán nem érdekelnek az autók és nem gondolom, hogy egészséges dolog lenne ha ennél többre tartanék egy gépjárművet...
2017. febr. 1. 16:52
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert jó amikor a V8-as felbőg. ;)
2017. febr. 2. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!