Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetne egy kérésetek egy lány felé, mi lenne az?
3 hónapja vagyunk együtt, és fogadásból nyertem egy lehetőséget, hogy amit kérek azt megteszi.
Ti mit kérnétek?
Szopás, nyalás, dugás... egyszer van ilyen esélyed használd ki.
Úgyse teszi meg... :P
hmm, elég komoly kapcsolatnak érzem, nem a szokásos mai félének, amik max. fél évig tartanak, és szétcsalásról szólnak.
Nem mellesleg eléggé félénk vagyok, hogy ilyet kérjek.
Nem feltétlen szexuálisra gondolok :)
Szia!
Olyat kérj, amit akkor is simán kérnél, ha nem lenne ilyen fogadás, hiszen kettő lehetőség van:
•Olyat kérsz tőle, ami kellemetlen helyzetbe hozza, így szomorú lesz.
•Olyat kérsz tőle, amit simán megcsinálna máskor is
Szerintem az a legjobb végülis, ha olyat kérsz, amit megcsinálna, csak lusta hozzá.
Gondolok itt egy romantikus piknikre, vagy egy együtt töltött napra (kora reggeltő l késő estig, mondjuk szombaton), és hasonlók. 😉
#3 Öszönöm szépen!
Esetleg más?
Jól el lehet viccelődni mindenféle aberrált szexuális kívánságon, de:
én biztosan olyasmit kérnék, amivel nem alázom meg, nem teszek neki rosszat, és nem kényszerítem olyanra, amit nem szeretne. Ha már valakivel együtt vagyok, az a minimum, hogy legalább ennyire tisztelem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!