Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Téged zavar, ha a barátnőd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavar, ha a barátnőd képeit lájkolják más fiúk facebookon?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 19:49
 1/5 KnightBalazs ***** válasza:
100%

Őszintén szólva amikor a barátnődnek 100-200 likeja van akkor jó eséllyel van közöttük fiú is. Ha mindegyik zavarna akkor már valószínűleg hátra kötözött kézzel csücsülnék egy párnázott szobában. Szerintem egy ilyen apróság nem kellene, hogy zavarjon. Ámbár ez attól függ, kiről van szó és milyen helyzetben. Vannak olyan helyzetek amikor engem is zavarna egy ilyen helyzet.

De ha egy teljesen normális ismerőséről van szó, akivel olyan a viszonyuk amiben semmilyen érzelem nincs akkor biztos nem zavarna. Illetve akkor sem ha tudnám, hogy a fiúnak mondjuk tetszik de ha az én barátnőm akkor én tetszek neki. Tehát a másik fiú nem. Ezért megint csak nem zavar.

2017. jan. 30. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem lehet megtiltani senkinek, hogy a másik nemből ne ismerjen senkit, rajtad kívül, nem töröltetheted vele a fiú ismerőseit sem.

Ezzel a féltékenykedéssel inkább csak eltaszítod magadtól a lányt.

2017. jan. 30. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
És amikor még nyalizik is neki a gyerek a képei alatt?
2017. jan. 30. 21:20
 4/5 KnightBalazs ***** válasza:
100%

Akkor azért sem. Jól figyelj barátom:

Egy lányt nem úgy tarthatsz meg, hogy minden fiút "legyőzöl" aki körülötte él. Ez a lány vagy téged szeret és akkor nincs erre szükség. Vagy ha szükség van rá akkor meg sem érdemel. Ha megcsal akkor meg sem érdemelt és nem is éri meg, hogy foglalkozz vele. Ha a te barátnőd akkor csak dölj hátra és nevess rajta, hogy kívánják ami a tiéd.

Csak vigyázz nehogy rajtad nevessenek később, de ha megbízható a barátnőd akkor még popcornt is ehetsz az ilyen jeleneteknél :))

2017. jan. 30. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez mit jelent?

Odaírják, hogy húúú de csinos vagy, jól nézel ki stb... Ha ez az igazság, mért ne írhatná oda ezt bárki?

Ha lány írja ugyanezt, akkor nem leszel féltékeny rá is, hogy lehet, hogy leszbikus?

Ha pedig barátnőd egy köszin kívül nem reagál mást, akkor azt jelenti, hogy udvarias, és megköszöni a szép szavakat.

Ne legyél már ennyire paranoiás! Azért bízhatnál benne ennyire, főleg ha nem adott rá okot, hogy ne bízz benne!

2017. jan. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!