Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek az MGTOW...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az MGTOW mozgalomról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan álltok hozzá. Nekem nagyon szimpatikus.

A mozgalom lényege az, hogy a racionalitás jegyében a férfiak tartózkodnak a nőkkel való érintkezéstől (ennek különböző szintjei vannak), megkímélve ezzel magukat a párkapcsolati szenvedésektől, amit a túlzott feminizmus okoz a megváltozott női elvárások (nagy lóvé nagy verda , nagy farok stb), ambíciók és viselkedés által.

Leegyszerűsítve ennyi, aki több infót szeretne, szerintem talál jó néhányat a neten.

2017. jan. 25. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy a kapcsolatok fele válással végződik még mindig nem olyan rossz statisztika, tekintve, hogy a másik fele halállal.

"Nagyon szép szavakkal leírtad, de ezt mindketten tudjuk, hogy nem így működik." Szóval invalidálod más véleményét azért mert csupán nem értesz vele egyet? Te kérdezted mások véleményét és amikor ellenkezik a tieddel a szájukba adod, hogy "mindketten tudjuk, hogy nem"?

Szerintem ez a mozgalom ökörség, de nem azért, amit a fentiek leírtak. Szerintem semmi nem szól jelentősebben egy kapcsolat ellen, mint mellette. Végülis emberi lények vagyunk, képesek vagyunk egyedül élni egy szigeten is fizikailag, minden emberi kapcsolat nélkül, választás esetén viszont mégsem tenné az emberiség többsége. Ugyanez a helyzet a kapcsolatokkal is. Gondolom mindenkiből kiszól egy kicsit a rossz tapasztalat - persze, mindenkivel megesett már és meg is fog, de ebből szerintem tanulságot kell levonni és nem az élmény haszontalanságát.

Mielőtt meglennék vádolva azzal, hogy az ötlet extrém ellenkezőjének vagyok az elhivatottja, leszögezném, hogy erről szó sincs. Csupán azt vallom, hogy az ilyen szintű radikalizmus nem célravezető - és ez persze a spektrum másik végére is igaz, de arra is, amit te leírtál.

2017. jan. 26. 00:50
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
DISNEP :D:D:D:D:D:D
2017. jan. 26. 08:19
 13/25 A kérdező kommentje:
:DD amúgy érted ebben a poént 12-es, nem?!
2017. jan. 26. 09:14
 14/25 anonim ***** válasza:
47%
Persze, hogy értem, azért röhögök :D
2017. jan. 26. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

Én teljesen egyetértek vele, bár az életstílus szerintem jobb szó a mozgalomnál.

Nem tervezek se házasságot, se gyereket/családot.

Nekem fontosabb a függetlenség, hogy azt csináljak, amihez kedvem van, megmaradjon a szabadidőm, ne legyek kiszolgáltatva a munkahelyemen.

Másrészt meg közös lónak túros a háta, és egy nővel való közösködésnek nem lenne jó vége, mert előbb utóbb eljön a válás pillanata, amikor meg lehet egymásra a sarat dobálni, meg végigvinni az osztozkodási procedúrát, hogy kinek mi jár stb.

Meg én nem is úgy akarok élni, amit a társadalom diktál az emberekbe, nekem nincs szükségem nagy autóra, hatalmas házra, nagy karrierre, messzi utazásokra... Nekem megfelelő valami kis kuckó, amit otthonosan berendeznék magamnak, ahol elvagyok, viszont nyugalmam van, és több szabadidőm. Pénzből is nekem elég annyi, amennyivel magamat el tudom tartani. Meg utazgatni sem szeretek.

Viszont ezek ellenére nem csak kizárólag az alkalmi szexekre mennék rá, nekem fontosabb egy lánynál az, hogy kialakuljon az érzelmi kötődés, mert ez tényleg egy egészen más dolog (tapasztalatból is tudom, meg ahogy #8 #9 is leírta) DE! tudni kell a dolgot csak a jelenben értelmezni, mert egyszer úgyis vége lesz, vagyis amíg tart egy ilyen szerelmes időszak addig tartson, aztán ha vége, akkor vége, ez van. És következetesen nem belemenni semmi közösbe, ami aztán a szétválásnál csak vitát szülne.

De igazából komolyan mellém nagyon hosszútávra nem is lenne szerintem nő, mert nem nagyon van olyan, aki megfelelne annak, amit fentebb írtam (nem akar gyereket, házasodni, nem akar utazgatni, nem akar nagy házat, megfelel neki otthon nyugalomban lenni stb. )

2017. jan. 26. 13:56
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
De hogy a " A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad." ból hogyan lett "A válaszíró 0%-ban hasznos válaszokat ad." na ez egy jó kérdés.
2017. jan. 26. 14:10
 17/25 anonim ***** válasza:
Házassági szerződés vagy mi sok mindenre jó lehet. Illetve igen, meg lehet találni az igazit.
2017. jan. 26. 19:33
 18/25 anonim ***** válasza:
83%

Számomra ez nonszensz. Azzal mindenképpen egyetértek, hogy van egy nagy csomó nő, akiknek az elvárásai erősen el lettek torzítva a feminizmus által. Vagy csak alapvetően ilyen lenne az ember? Igazából nem tudom eldönteni, hogy a jellemük vagy a feminizmus miatt vannak ezek. Viszont, hogy a nagyrészük ilyen nem jelenti azt, hogy akkor minden nő porsét, meg 35 centis lőcsöt akar, van egy csomó kivétel, sőt, szerintem ez egy remek dolog arra, hogy szelektálhassunk az érzelmileg elmaradott, és az értelmes lányok között. Mondjuk vannak, akik szerint az utóbbi típus nem létezik, pedig igenis, én is ismerek párat. Csak jó helyen kell keresni. Nekem egyébiránt nem menne ez az élet. Igaz, eddig mindig is egyedül voltam, de nagyon hiányzik az az intimitás, azok az érzelmek, amiket egy jó kapcsolat adhat az embernek.

Viszont azt is megértem, akinek erre egyszerűen nincs szüksége, vagy feladta az egészet. Fontos ez az egész, de nézzük le a nőket. Úgy olyanok leszünk, mint a feminácik.

2017. jan. 26. 19:37
 19/25 anonim ***** válasza:
2017. jan. 27. 20:57
 20/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem azt mondom, hogy a nők irányítsák a világot, de szerintem ez a feminizmus ellenesség sem jó. Mindkét nemet tiszteletben kell tartani, de mivel a nőket kb. csak 100 éve veszik emberszámba így természetes, hogy most is vannak ilyen típusú mozgalmak. Még mindig nincs teljes egyenjogúság, főleg az elmaradottabb régiókban.
2017. jan. 27. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!