Mit gondoltok a Momentum Mozgalomról?
Az is nagy szam lenne ha addig sikerulne partta alakulni es indulni a valasztason.
Nem sokat tudunk meg roluk, ha ok is egy LMP-fele zavaros zoldparti ize lesznek akkor kosz, nem erdekel.
Sziasztok!
Én gyakran elemzek, tizenéves korom óta politikát. Eddig amiket mondtam be is jöttek: görög válság, euró válság, hidegháborús helyzet, a liberalizmus eltorzulása, migráció.
A Momentum Mozgalmat is kielemeztem egy picit:
Meghallgattam néhány interjújukat. A vezetőjükön látszik, hogy nem először beszélt kamerába. Már egy ideje készítették erre. Amiket mondott és ahogy mondta megegyezett az eddigi magyarországi liberális pártok véleményével. Az öltözet, a testtartás, a viselkedés. Egy és ugyanaz. A kommunikációt tekintve a liberálisok általában rosszabbak (manapság). Viszont őket direkt ennek a hibának a kijavítása érdekében előre "kiképezték" a médiában történő szereplésre.
Már az interjú után arra gondoltam, hogy a meglévő baloldali pártok próbálnak új szavazókört teremteni maguknak. Cél: a bizonytalan szavazók manipulálása (megnyerése) ("Minden vezető reménység mondó" - azért használtam a manipuláció szót). Aztán pont ma olvastam, hogy a baloldali pártok jelentős része felállt mögéjük..
Ugyanezzel a céllal hozták létre az IDSZ-t - Idősek Demokrata Szövetségét. Mint kettő 1 éven belül jelenik meg? Pont a két legjelentősebb közeget célozzák meg?Véletlen?
Amikor megkérdezték őket, hogy miből van pénzük, ugyanazt mondták, mint a liberálisok: magánszemélyek támogatásából. Kérdem én: Kinek van itt a baloldali politikai vezetőkön kívül elég pénze őket támogatni? Maximum külföldi, valószínű, hogy nyugati (mivel liberális gondolatokat vall) szervezetekről, magánszemélyekről lehet szó. Ugyanez áll fenn a mai baloldali pártok esetében is. Akkor mégis mi a különbség?
Hiszen minden szervezet egyben nyomásgyakorló csoport is. Így maga a politikai mozgalom is. Ahhoz, hogy saját céljait teljesíteni tudja, szüksége van tőkére. A tőkét általában kívülről kapják. Azért, hogy további tőkét biztosíthassanak maguknak, a támogatóik érdekeit is képviselni fogják.
Miért pont az Olimpia a szlogen?
Azért, mert ez megosztja az embereket, mivel a társadalom jelentős részében kérdőjeleket vetett fel a stadionépítési tendencia növekedése. Könnyű megszerezni így a szükséges szavazatokat. Sikerként könyvelik el. Ez kb. olyan mint amikor Gyurcsányék azt mondták: nyertek a "kötelező betelepítési kvóta" elleni népszavazáson.
"miket mondott és ahogy mondta megegyezett az eddigi magyarországi liberális pártok véleményével. Az öltözet, a testtartás, a viselkedés. Egy és ugyanaz. "
LOL Bmeg, komolyan.Szerintem ha elemezgetsz is, ne osztd meg a bolcsessegedet masokkal, mert ennyi baromsagot nehez rohoges nelkul elviselni.
Baromság ha logika van a leirtakban? Testbeszédröl hallottál már? Az emberi kommunikáció legnagyobb része nonverbális. Már ha tudod mit jelent ez :) pszichológusok és tanácsadók, de még szakértők is figyelik a tárgyalásokon, beszédeken látott testi és hangi kommunikációt.
Maga a végkövetkeztetés az az hogy a megújulásnak többet ártanak így hogy a múlt emberivel állnak le mintha meg sem alapultak volna. Aki bírálja az elmúlt évtizedek politikusait miért kampányol velük? Nem pedig ellenük :) kiderül majd róluk is hogy honnan jöttek... és amikor jönne egy új csoport, akik talán tényleg távoltartanák magukat a múlt embereitől, azokra már kérkedve néznek majd az emberek,mondván: ezt már láttok a Momentum Mozgalomnál.
Nemzetközi kapcsolatok szakértő
U.i.: ezeket eddig mind előre megmondtam és igazam is lett ;)
görög válság, euró válság, hidegháborús helyzet, a liberalizmus eltorzulása, migráció
És úgy csináltok mintha nem láttuk volna ugyanezt a folyamatot más szereplőkkel Magyarországon.
Mindent jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!