Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ő szeret de én még nem érzem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő szeret de én még nem érzem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerjük egymást,még csak most ismerkedünk belsőre teljesen oké mindig jókat beszélgetünk,van közös téma,sokat nevetünk viszont nem érzem hogy vonzódnék hozzá rajta igen már sokszor bepróbálkozott de én nem engedtem pont ezért.Ez az első komolyabb "kapcsolatom" azt hittem hogy kialakul vagy hogy elkezdek hozzá valamilyen szinten kötődni de nem történt semmi.Eddig akik bejöttek azok mellett volt mindig izgalom egy beszélgetés folyamán is de vele valahogy nem és rettentő rosszul érzem magam emiatt. Vagy még túl korai lenne ezt érezném? Azt nem szeretném hogy ő elkezdjen hozzám kötődni én meg esetleg ez miatt visszautasítsam. Én 16l ő 22f
2017. jan. 17. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Hááát. Szerintem nem kell várni. Nálam is elsőnek megvolt a kémia. Egy hónap alatt pedig már kellett volna érezned valamit.
2017. jan. 17. 17:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szóval nem kell erőltetni azt,ami nem működik.
2017. jan. 17. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!