Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy szeret de miért nem érzem?
Nekem csak annyi kellene ,hogy észre vegye mennyire szeretem.Neki már mindennapossá vált ha megdicsérem a külsejét vagy valamelyik tulajdonságat.Nem panaszkodhatom,néha ő is megdicsér...de sosem magától,mindig csak akkor ha elötte én bókoltam neki.Szeret,ezt tudom...de nem érzem.Néha jól esne pár bátorító szó,mind a külsőmet,mind a belsőmet illetően.Azt tudom ,hogy a hibáim ellenére szeret,ezt hangoztatja is."A hibáid ellenére szeretlek" ,"A hibáid ellenére is szeretlek","A hibáid ellenére is szeretlek".
Édes mondatok,hihetetlenke,lehet,hogy valakinek ez a legszebb mondat a világon .Viszont nekem háttérbe kerül a "szeretlek" szó,és előtérbe a "hibáid".Egészen a szívedig hatól,és mint a méreg sötét keserűségbe borítja az egész szived...minden eggyes dobogással áramlik..végig a főereken haladva a hajszál erekig,a fejed tetejétől a lábujjkáidig...a kézfejeden kidudorodó errek már sötézőld színt öltenek
...szinte fekete.Mérgezett vagy,egészségtelen,mindent megmérgezel a környezetedben.Mindent és mindenkit,egy érintéssel,egy csókkal..
szokott kedveskedni,ajándék meg minden
a szeretetnyelvünk is egyezik,de valahogy nem érzem,hogy szeret..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!