Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem nem szeret a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem szeret a barátom. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Megvolt a rózsaszín köd, de Én úgy érzem hogy már nem szeret, vagy eddig sem szeretett, csak arra kellenék neki. Inkább elmegy a barátaival inni délután, mint hogy velem töltse az időt. Gyakran felhív magához, mikor nincsenek otthon a szülei. Ebből arra következtetek, hogy csak arra kellenék neki, még eddig nem feküdtünk le, én még nem voltam senkivel, és nem akarom hogy ez legyen így legyen az első, hogy nem érzem, hogy tényleg szeret. Próbáltam vele megbeszélni, de nem akarja. Lehet hogy szakítanunk kellene? Mindketten 16 évesek vagyunk.

2016. aug. 1. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíts vele,ha nem érzed,hogy törődik veled/szeret tèged akkor hagyd az egészet.

Abból amit leírtál,szerintem is csak arra kellenél neki.

2016. aug. 1. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj nem mondom hogy az én példám jobb és követned kellene.De szerintem egy éretlen 16 éves fiú (ami a mai világban ilyen kor osztályban csak minden a szexről szól és a fiúk azt mesélik kit mikor hol fektettek le) nah mind 1 ez van.Lehet az én esetem kivételes.

21 ésves fiú vagyok barátnőm 15 éves most. 1 év 8 hónapja vagyunk együtt.1 év 1 hónap után volt kettőnk között több szimpla csóknál.De mivel szeretem tudtam vele várni.Viszont ha valaki 2 hónap után meg akar fektetni és cseszik rád időt szánni inkább a haverjaival van akkor az nem nagyon szerethet.De ez csak az én véleményem.

2016. aug. 1. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. aug. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!