Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A pasim többet költ a barátjára mint rám, a barátja munkanélküli az anyjával él kap segélyt és a pasim mindig meg hívja őt inni, gyors kaját vesz neki ha együtt log vele folyton mindig mindent ő fizet és természetesnek veszi mert megszokta mível gyerekkori barátja.

Velem szemben pedig egy csomag nápolyit is fogcsikorgatva add és meg kell kérnem rá hogyha meg szorulok segítsen ki engem pedig velem le is fekszik a barátja pedig nem csak beszélgetnek el vannak és őt szó nélkül amióta ismeri mindig ő állja neki a szórakozásokat nekem meg fogcsikorgatva add még nápolyit is. Miért ilyen?

2017. jan. 12. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne a pénz számitson
2017. jan. 12. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy azért munkanélküli a barátja? :D
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne a pénz számitson
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak rosszul esik hogy a barátjával olyan velem meg ilyen.

És nem tudom miért.

2017. jan. 12. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint lány megértelek, nekem is rosszul esne, az én párom is mindenhova meghív stb...de egyébként nekünk lányoknak ezt nem feltétlen kell ennyire elvárnunk ahogy te, nekem kicsit erős volt az a mondatod, hogy "pedig velem le is fekszik"...most fizessen neked ezért vagy mi? Lehet azért nem hív meg téged, meg nem költ rád mert a haverjára már elmegy a pénze...kezd el te meghívni őt valahova, aztán majd visszahív téged, plusz majd ha a barátja már nem lesz munkanélküli, akkor térj vissza erre, hogy ha akkor sem költ rád annyit amennyit te szeretnél akkor gondolkozz, hogy valami nincs rendben.De egyébként szerintem fontos lett volna azt is odaírni, hogy mióta vagytok együtt, mert ilyenkor az is fontos információ.
2017. jan. 12. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Már egy éve vagyunk együtt.

És kicsit zavaró tényező nálam hogy a barátja többet ér nálam.

2017. jan. 13. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet meleg...
2017. jan. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!