Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ereztessem vele hogy szeretem?
A baratom 21 eves en 17 vagyok. O az elso komolyabb baratom 3 honapja vagyunk egyutt.
Es ez miatt mar tobbszor osszevesztunk hogy szerinte nem becsulom meg elegge,nem erzi hogy szeretem,nem ereztetem vel....pedig ez nem igaz mindennel jobban szeretem de nem tudom mit tudnek meg csinalni.
Ez adtól függ mit hiányol a kapcsolatotokból.
Ő mit add neked és te mit adsz neki.
Mert ezek nem derülnek ki a kiirásodból így nem tudjuk hogyan segítsünk neked hogy mit éreztess ahhoz tudnunk kéne hogy mit adsz és ő mit add neked hogy egyenlő-e az adok kapok viszony. Ha egyenlő akkor hagyd mert önbizalom hiányos és sose lesz elég neki akármit is teszel az mindig is kevés lesz ha nem egyenlő akkor igaza van.
És miket add meg neked?
És te mit adsz neki?
Mert a szavak tényleg semmit se érnek csak a tettek jelentenek hiszen mondani mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!