Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem a párommal, hogy mennyire szeretem? 22L
Két éve vagyunk már együtt, sajnos ebből az utóbbi egy év részemről depresszióval és egyéb problémákkal telt, de ő kitartott mellettem. Most jobban vagyok és végre úgy érzem kilábalok a dologból (többek közt miatta), és látom mennyire megviselte őt is a helyzet, mennyi mindent beletett, amit én akkor nem is értékeltem, mert magammal voltam elfoglalva. Szeretném minél jobban éreztetni, hogy újra a régi vagyok és mindennél jobban szeretem.
Sokat vagyunk együtt, igyekszem gyakran átölelni, kedveskedni apróságokkal, süti, kis ajándék..gyakrabban mondom neki, hogy szeretem, és elmondtam már, mennyire becsülöm az elmúlt időkért. Ez azért fontos nekem, mert eddig nem igazán tudtam kimutatni az érzéseim, és befogadni az ő szeretetét..
Tudna valaki tanácsot adni, mit tehetek még?
Ezek mind jók. Szavakkal lehet ezt erősíteni. Boldog vagy vele, biztonságban vagy, és bármit kér számíthat rád. Bár lenne nekem is már valaki, aki mellett így kitarthatok,és ezt írná fórumra, hogy milyen hálás. Büszke lehetsz a barátodra, igazi társ, ne veszítsd el. :) esetleg mutasd meg neki ezt a kérdést.
Ami egy férfit erősít még, ha a nő szívvel lélekkel támogatja a hobbiját, sikereit, és társként számíthat a nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!