Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal kolisok vagyunk, mennyit kellene találkoznunk? 20/L
10év után un vagy fél?
mert ha fél év után akkor már haldoklik az egész
Nekem rossz lenne, ha nem töltenénk együtt minden éjszakát, ha úgy érzed nem nagyon érdeklődik, az baj.
Ez meg nem a találkozások számától függ.
Én 22 vagyok, barátnőm 20. Ő kolis, én albis. Heti 4-5 napon találkozunk, kb 2-3 napon alszunk együtt.
Szerintem legyen mindenképp olyan nap, amikor nem találkoztok. Sőt, egy olyan nap is minden héten, amikor egyáltalán nem beszéltek (telefonon, facebookon sem).
mint az óvodában, komolyan...
Milyen hülyeség, hogy ne találkozzanak? és mi az, hogy ha sokat találkoznak megunják egymást? :-S
Ha ettől tartotok, akkor az már régen rossz. és ha találkozni is tudnátok, miért vonnátok meg magatoktól? Mitől lesz jobb a kapcsolat heti egy találkozásmentes naptól?
Persze nem kell sűlve-főve együtt lenni, egymásra csimpaszkodni, de ha jól esik, miért ne találkozhatnátok? Ez engem meghalad.
MAjd ha összeköltöztök mi lesz?
Találkozzatok, annyit amennyit jól esik, az idő meg eldönti majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!