Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok feldolgozni egy szakítást?
Figyelt kérdés
Még a gyanú is felmerült hogy terhes vagyok,de az exem nem érdekli,azt mondta ne keressem ha megtudom hogy terhes vagyok e,akkor se...
19/L
2017. jan. 6. 21:02
1/5 anonim válasza:
Mennyi ideig tartott a kapcsolat?
2/5 anonim válasza:
mennyi idős ez a gyökérgyerek?...mocskos kis féreg lehet, bár nem tudom miért szakítottatok, mi volt a baj?
3/5 anonim válasza:
Talán ne a hűtődbe tedd, mert ott aztán mindent alaposan belülről szétrohaszt egy időután.
Hütő = az egész lényed
Dobd ki és megvan oldva, nem értem mi a gond, miért szakítottak, ha megcsalt, akkor még könnyebb dolgod is van, habár némileg nehezebb is, mert megcsalt, de a szakításra nézve jobb, mert tudod azt mondani, dehát megcsalt, nem érdemel meg és ezzel vígasztalhatod magadat.
4/5 anonim válasza:
Mi nem tudjuk a szakítás okát. De ha egy tapló gyökér ne törődj vele.
És ha terhes vagy eszedbe se jusson elvetetni a gyereket. Hallod?
Igaz én abszolút abortuszellenes vagyok.Lehet te nem. De akkor is gondold át jól.
5/5 anonim válasza:
Keres másik pasit es egybol elfelejted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!