Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze?
15 vagyok ,és még soha nem volt barátom (fiú barát ,pasi) Életemben 1× voltam szerelmes. Nem lett belőle semmi ,nem volt batorsagom elmondanam a fiúnak h szeretem , pedig tudtam h ő is nagyon kedvel engem. Elhivott randizni, aztán semmi nem lett belőle .
Szeretnék én is egy fiút akinek tetszek ,elfogadható olyannak amien vagyok.
Szerintem nem vagyok ANNYIRA NAGYON csúnya :D
Több fiú haverom van mint lány ,a fiúkkal mindig is jobban tudtam barátkozni mint lányokkal. Velük sokat marhaskodunk, viccelodunk, beszélgetünk stb...de még soha sem volt pasim és az igazság az h szeretnék. Persze nem hosszútávú kapcsolatra gondolok...csak még akarom tapasztalni h Mien ha van barátom. Mit kellene tegyek h felfigyeljenek rám a fiúk? Pl a legjobb barátnőm kihivoan öltözködik 1z éves és volt már vagy 7 pasija. Mind 20 év körüliek. Én nem oltozkodok kihivoan ,nem követem a divatot stb... Model off duty a stílusom. Farmer nadrág pulcsi ,converse cipő stb...inkább egyszerű feliratmentes ruhákba járok ,majd azt feldobom egy két színes kiegészítővel. Flörtöljek esetleg? Nem tudom...nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést. De kíváncsi vagyok h mit kellene tegyek h össze szedjek 3gy jóképű fiút :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!