Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek össze jönne velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek össze jönne velem?

Figyelt kérdés
17F vagyok.Van egy lány akit nagyon megszerettem de tudja ,hogy milyen vagyok.Az eddigi barátnőimet nem szerettem és kb mind megcsaltam de ez a lány más.Vele eltudnám képzelni hosszú távra. Tetszek a lánynak mondta is.De a lány rendesen tanul nem iszik nem cigizik stb.De én folyton buliba járok ott nyilván iszunk,füvezünk stb.Szerintetek egy ilyen lány összejönne egy ilyen fiúval ? És ha megmondanám neki ,hogy szeretem akkor elhinné? Mert ismeri az exeim nagy részét és nem tudom miket mondtak neki rólam ..

2017. jan. 5. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Én sem jönnék össze egy narkóssal, nemhogy egy szegény kislány, akinek valószínűleg te lennél az első kapcsolata.

2017. jan. 5. 13:35
 2/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok narkós csak szeretek szórakozni :D Volt már palija de még szűz
2017. jan. 5. 14:21
 3/10 anonim válasza:
nalam a fuvezes lenne a kizaro ok..pedig nagy bulis vagyok en is sokat bulizok, be is szoktam rugni minden buliban, az egesz tarsasagom ilyen, de valahogy aki fuves az nalam mindig eselytelen..lehet csak en vagyok igy hogy igyon cigizzen meg akarmi csak ne fuvezzen..mindenesetre erdemes ezen elgondolkodni:)
2017. jan. 5. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Akármit csak ne füvezzen pff xxd AZt ugye vágod ,hogy a pia károsabb.Sőt a fűnek sok jótékony hatása van jó rákra meg sok mindenre nem hiába legalizálják sok helyen és használják orvosi célra :D De ezen nem nyitok vitát :D
2017. jan. 5. 18:30
 5/10 anonim válasza:
nekem volt egy baratom aki elkezdett fuvezni mialatt egyutt voltunk..konkretan teljesen megvaltoztatta es lebutitotta..nem birtam elvilseni..nyilvan mindenkibol mast valt ki, de egy rossz elmegy utan nem igazan tamogatom:D
2017. jan. 5. 19:32
 6/10 anonim válasza:
*elmenyt akartam irni bocsi
2017. jan. 5. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor az nem fű volt hanem herbál :D
2017. jan. 5. 19:50
 8/10 anonim válasza:
Nagyokos inkább tanulj ne füvezz
2017. jan. 6. 00:22
 9/10 A kérdező kommentje:
De nem ez volt a kérdés emberek xd
2017. jan. 6. 11:29
 10/10 anonim válasza:
Na sikerült? Hasonló szituációban vagyok
2019. dec. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!