Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek errol a kapcsolatról?
Figyelt kérdés
Én 14 éves lany vagyonlk a baratom 16 éves osztálytársak vagyunk.Az osztályba senki se tudja hogy együtt vagyunk ezert alig beszélgetünk szinte csak facen. Mar lassan 2 hónapja egyutt vagyunk de meg egy olelesig se jutottunk mivel engem nem engednek el a szüleik sehova es nem is tudjak hogy egyutt vagyok ezzel a fiúval mivel én kitűnő tanuló vagyok a fiú pedig tobbszor bukott. En imádom őt es ő is vagyis hat mindig ezt írja.2017. jan. 4. 22:01
1/3 anonim válasza:
Hát ha szeret akkor miért nem vállalja fel az osztály előtt azt nem értem meg h még ölelés se volt meg semmi.
szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot, h vállaljon fel mert ez így nem kapcsolat. remélem sikerül vele beszélned :)
2/3 anonim válasza:
Őszintén szólva, én biztos nem jönnék össze egy olyan gyerekkel, aki többször is megbukott. Meg alapból osztálytárssal sem. De ha ölelés sem volt még, legalább nem csak arra kellesz neki.
Viszont ha nem mondjátok el a többieknek, vagy a szülőknek, nem fogtok tovább jutni a jelenlegi helyzetnél.
3/3 anonim válasza:
Ez így tényleg nem kapcsolat. Legjobb barátnőm is egyszer így járt egy fiúval hogy eltitkolták mindenki előtt a kapcsolatukat és végül a fiú elhagyta egy másik lány miatt, mert a barátnőm szülei is ilyenek mint a tieid. Ha nem találkoztok meg nem beszéltek személyesen, akkor nem tud fejlődni a kapcsolatotok és megreked egy bizonyos szinten, amit előbb-utóbb megun az egyikőtök és szakítás lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!