Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hagyjam a lányt, vagy küzdjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a lányt, vagy küzdjek érte?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy a lánnyal együtt vagyok már december 20.ától, de a szilveszteri bulin megismerkedett egy sráccal, smároltak, és most nem tudja a lány, hogy melyikünket válasszon...hagyjam a lányt, vagy inkább ne?

2017. jan. 1. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondas valami ilyesmirol teljesen nem tudom, de a lenyege az hogy, ha nem tudsz ketto dolog kozott valasztani akkor valaszd a masodikat mert ha az elsot annyira szeretted volna akkor nem lenne masodik. Na erted. Szoval hagyd azta lanyt. Ha szeretne teged nem lenne masodik, csak te.
2017. jan. 1. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Küzdjön ő teérted.

Legyen már tartási bakker.

2017. jan. 1. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es te is 69%os vagy :D Ritkán látok ilyen jó %ban szereplő egyéneket :D

Én azt a mondást ismerem, de ezt a lánynak mond el, hogy dobjon fel egy érmét, te légy a fej, a mésik srác az írás és figyelje a végeredményt, ha örül neki akkor ő tetszik neki valójában, ha nem, akkor meg a másikhoz húzza a szíve, de szerintem továbbra se erőltesd.

2017. jan. 1. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Hehe pacsi :DD
2017. jan. 1. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés hogy ő kit választ, hanem hogy te mennyire durván teszed ki!(ajánlom durván mivel megcsalt)
2017. jan. 1. 23:06
 16/19 anonim ***** válasza:

az alkohol nem mentség!!!!!

senki nem fogott fegyvert a fejéhez (legalább is reméljük) hogy igyon.

szóval ennek véget kéne vetned!!

2017. jan. 2. 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba a ribit...
2017. jan. 2. 15:16
 18/19 $pumika$ ***** válasza:
szerintem az már luxus hogy még válogasson is köztetek... és az a mondás is igaz akár fáj akár nem... és ezért már hiába küzdenél, mert ha már így válogatgat a fiúk között pont abban a pillanatban választotta a másik srácot amikor smárolni kezdtek... szerintem engedd el, találsz nála sokkl jobbat is 15l
2017. jan. 2. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Olyan emberért ne küzdjél, aki megcsalt. Ha egyszer megtette volna ezt velem, én többet nem tudnék bízni benne.
2017. jan. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!