Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves lány vagyok és az a helyzet,hogy tegnap szerelmet vallott nekem egy fiú. Persze bevallottam neki,hogy én is szeretem. Néhány dologtól tartok,hogy működne ez a kapcsolat. Az első dolog a szüleim. Nem tudom hogyan mondjam meg nekik,hogy van egy személy akit szeretek. Konkrétan az apukám akitől tartok,mert szerinte még korai az ilyen. De nem tudom irányítani az érzelmeimet. A másik dolog,hogy jóban van egy olyan személlyel akit nagyon gyűlölök (és ráadásul osztálytársam) sok okból kifolyólag,de ezt ő nem tudja. Mondjuk nem bírja ő sem annyira,nem tudom miket mondd el neki vagy miket nem. A harmadik dolog,hogy nem tudom,hogy komolyan gondolja-e a szerelmet irántam.Nem tudom eldönteni. Nem ismerem túl régóta,csupán néhány hónapja. Amikor a szemébe nézek látok valami különlegeset. Az ő szeme is felcsillan amikor láthat. A fiú 15 éves,nem járunk egy suliba,csupán pár száz méter választ el tőle. Együtt járunk egy ifjusági csoportba. Segítsetek! (első szerelmem)
Szerintem még egy kicsit várj, mielőtt elmondod apukádnak, hogy rájöjj komolyan gondolja e a dolgokat. A sráccal beszéljetek arról akit utálsz, mondd el neki hohy miért nem bírod és meglárjuk mit felel rá. Ha pedig kiderült, hogy komolyak a szándékai először anyukádnak mondd el, és akkor be tudod vonni hátha segít elmondani apukádnak.
2017. jan. 1. 22:36
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon sokat segítettél.
2017. jan. 1. 22:47
3/4 anonim válasza:
1. amikor nyugisan az apamdal beszelgettek dolgokrol, eszrevetlenul terj ra az ilyen fius dolgokra meg a szerelemre meg ilyesmire, kerdezz olyan dolgokat hogy o mit csinalt fiatal koraban meg ilyesmi es talan rajon hogy o sem volt kulomb nalad es talan lagyabban veszi a dolgokat, ha elmondod neki hogy jarsz valakivel. azt is mond meg hogy ha jarsz valakivel akor az nm azt jelenti hogy le is fekszel vele...
2. mond el neki hogy nm allhatod azt a szemelyt, beszeljetek meg
3. kerdezoskodj a baratainal, a legtobb ember elmeseli a szerelmi dolgait a hozza kozelebb allohoz... talan a baratai segithetnek... ha cikinek talalod akkor varnod kell mert ha komolyan gonolja hogy szeret es jarni akar veled akkor azt ki is mutatja, legalabbis ki kene mutassa mert ha nm mutatja ki, hogy szeret akkor nincs ertelme az
egesznek
sok sikert :)
2017. jan. 4. 00:06
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Rengeteget segìtettèl,talán fogom alkalmazi a tanácsodat,mert nem lessz más választásom! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!