Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek vagy mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj aki úgyszint 15 mint én csak én 23 nappal vagyok nála idősebb. Fülig szerelmes vagyok belé. Azt onnan tudom hogy tényleg szerelmes mert voltak csajok "annó" akik bejöttek jó csajok voltak de egyikükkel sem jártam. Nem volt még barátnőm. Ez a lány egyszerűen gyönyörű,okos,kedves (számomra). Nagyon solat beszélgetünk Facebookon. Egyszer oda tévedt a beszélgetésünk hogy mi lenne ha elhívnán egy kofolára vagy pizzázni de azt mondta hogy nem mert az randinak számítana és ilyet nem akar. Ez után egy ideig nem beszéltünk aztán mostanában minden nap beszélgetünk van hogy akár 4-5 órát is. De én azt érzem hogy nem akar még mindig semmit. Hívtam már párszor hogy menjünk el valahova de mindig azt mondja hog nem. Persze nem egy váosban-faluban lakunk,multkor az volt a kifogása hogy lusta lejönni. Mindent megtennék ha a barátnőm lenne de ha nem találkozunk akkor nem tudok sajna mit kezdeni,nem Facebook járást akarok. Megkérdezném ha esetleg találkoznánk de nem merem mert szinte biztos vagyok hogy a legjobb barátnőének elmondaná aztán rajtam röhögne az összes haverom meg ezzel piszkálnának ha már az nem elég hogy azért piszkálbak mert nem Barca hanem Dortmund fan vagyok. De a barátnőjét se szeretném megkérdezni hogy nem e mondta véletlenül neki a csaj hogy tetszem neki mert úgyszint visszamondaná aztán csak nevetség tárgya lennék. Mit tegyek? :/

2017. jan. 1. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
69%
Kapcsold ki a netet.
2017. jan. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!