Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek a bosszúvággyal?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a bosszúvággyal? 😟

Figyelt kérdés

Szóval itt a fiúm akit nagyon átvertek és mivel távkapcsolat nem tudok vele lenni állandóan.

Nemrég ismertem csak meg, így csalódva került hozzám.

Én meg féltem mert eléggé magányos típus és ez a másik lány aki átverte ezt csak még jobban ereztette vele és valszeg jókat röhögött rajta.

A fiú szerint jobb alázatosnak és csendesnek maradni és engem is int a nyugalomra😔

De hogyha meglátszik rajta???

Megcsináltam a kedvenc mézes zserbóját és ízlett neki aztán könnyekben tört ki...gondolhatjátok miért...mert nagyon szerelmes volt abba a lányba és értitek na.

Nagyon érzékeny, mit csináljak?

Nincs valami varázsszer amivel elfeledheti ezt az egészet?😢

2016. dec. 26. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nos egy varász szer van TE. Szerintem csak te hozhatod vissza a rendes kerék vágásba csak légy vele türelmes.
2016. dec. 26. 10:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Kesves Tőled☺

Remélem is hogy így lesz.

Elvileg pár hónap és komolyabban is vele lehetek.

Munkaügyben vele tarthatok, nagyon várom már😃

2016. dec. 26. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!