Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 😟

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 😟

Figyelt kérdés

Most lesz valószínűleg új Jyn Erso-s poszterem de félek, hogy Rey féltékeny lesz, pedig a kedvenc poharamon mindig magammal cipelem😏

Mit tehet az ember ha ennyire jó csajok közül válogathat? Vagy csak én álmodozom ilyen hősnőkről?😞

Mert akárhogy keresem nem találom a szuperB kategóriást.

Mármint volt egy lány akiről azt hittem szeretem, de a szerelem talán már elmúlt mert megértettem h esélytelen meg csak vicc voltam és most bár csalódottságtól telve, mégis újult erővel kezdtem neki...de még mindig semmi.

Ha tudjátok hol találhatók ezek a mesebeli tündérek szóljatok pls; mert én már nem keresem őket tovább.

Belefáradtam a sok Birodalmi csajba😂😂😂

2016. nov. 30. 19:02
 1/5 A kérdező kommentje:

Szóval mondom milyen lány kell.

Egy film:

Mennyei Királyság

Sybilla legyen az, a lelke legyen olyan.

Aki nem látta ezt a filmet nézze meg azt írjon hatha tudja hol ez a Királylány.

De lehet, hogy én tényleg fantáziavilágban élek bocs.

2016. nov. 30. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat te beteg vagy😂😉
2016. nov. 30. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazad lehet😂

Belebetegedtem a Nagy Szerelembe.

Ezentúl az lesz a legjobb ha sose mondok ki semmit, én leszek a legrejtélyesebb Törp Király aki csak létezhet😤😃

2016. nov. 30. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:

De amúgy javaslom neked is.

Veszélyes dolgokra kézteti az embert.

En is olyan dolgokat beképzeltem, azt a vége az lett h a barátnőivel együtt jól kiröhögött és felszállt egy buszra.

Hónapokba telt mire annyira öszekaptam magamat.

Aztán azóta is csak agyaltam és végül miután már egymillió féle verzió lefutott a fejemben rájötem h jobban teszem ha feladom.

Ez úgy ma éjszaka volt és azóta mintha elmúlt volna.

Mert belefáradtam, hogy semmi nem úgy jön össze mint másoknak, normális módon

Kissé beteg vagyok ez igaz, de ha így se kellek senkinek akkor inkább Star Wars-os csajokkal álmodozom.

Túl sok mindent adtam ki, az egész lelkemet és meg egy percet se kaptam, hogy bocsánatot kérjek amiért ennyire beteg vagyok és annyi mindent elcsesztem.

Feladtam és vége, felülről megkönyörült rajtam valaki.

Érzéketlenné tett ami furcsa tudom😃😂😂

2016. nov. 30. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Te jó.ég. Hány éves vagy?
2016. nov. 30. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!