Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem velem akar szilveszterezni, ti hogy reagálnátok?
3 éve vagyunk együtt, mindketten 19 évesek vagyunk. Ő karácsony előtt egy hétig edzőtáborban volt a haverjaival. Előtte is nagyon keveset láttuk egymást és a héten se fogjuk sokat. Bejelentette hogy ő a haverjaival szilveszterezik (akikkel együtt volt egy hétig) hármasban lesznek, iszogatnak egyiküknél.
Én közben azt terveztem, mivel alig láttuk egymást hogy itthon leszünk kettesben és romantikázunk, ő ennek ellenére a haverjaival szeretne lenni...
Egyébként régebben is volt hogy a haverjait választotta helyettem
Azt mondtam neki, hogy szakítok vele...pedig nagyon szeretem.
Jól tettem?
Biztos kiakadnék, de meg lehet ám beszélni a dolgokat...
Miért nem akar veled szilveszterezni? Miért választja inkább a barátait? Lehet, hogy már nincs rendben a kapcsolatotok...
Miért nem mehetsz te is vele? Jó buli lenne. Vagy például este nyolcig otthon "romantikáztok" utána pedig elmentek valahova bulizni.
Mondd el a barátodnak, hogy örülnél, ha együtt lennétek, mert mostanában alig volt idő rá. Meg kell, hogy értse (hisz ez a normális). Ha nem érti meg, akkor szakítsatok, ne vesztegesd mellette az időd.
Igen én is átgondoltam aztán megbeszéltük a dolgokat...:)
De nagyon köszönöm a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!