Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom nem velem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem velem akar szilveszterezni, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, mindketten 19 évesek vagyunk. Ő karácsony előtt egy hétig edzőtáborban volt a haverjaival. Előtte is nagyon keveset láttuk egymást és a héten se fogjuk sokat. Bejelentette hogy ő a haverjaival szilveszterezik (akikkel együtt volt egy hétig) hármasban lesznek, iszogatnak egyiküknél.

Én közben azt terveztem, mivel alig láttuk egymást hogy itthon leszünk kettesben és romantikázunk, ő ennek ellenére a haverjaival szeretne lenni...

Egyébként régebben is volt hogy a haverjait választotta helyettem

Azt mondtam neki, hogy szakítok vele...pedig nagyon szeretem.

Jól tettem?

2016. dec. 26. 09:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. dec. 26. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Biztos kiakadnék, de meg lehet ám beszélni a dolgokat...

Miért nem akar veled szilveszterezni? Miért választja inkább a barátait? Lehet, hogy már nincs rendben a kapcsolatotok...

Miért nem mehetsz te is vele? Jó buli lenne. Vagy például este nyolcig otthon "romantikáztok" utána pedig elmentek valahova bulizni.

Mondd el a barátodnak, hogy örülnél, ha együtt lennétek, mert mostanában alig volt idő rá. Meg kell, hogy értse (hisz ez a normális). Ha nem érti meg, akkor szakítsatok, ne vesztegesd mellette az időd.

2016. dec. 26. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pont az a baja, hogy mivel rohadt fiatal és ahogy írtad edzőtáborban volt, szeretne kicsit máshol lenni, mint otthon és hát mikor máskor, ha nem szilveszterkor mehet el az ember otthonról és büntetlenül érezheti magát jól. Azért nem csak fekete és fehér a világ gyerekek, attól, hogy most speciel a szivlesztert (nem is egy ratyi pénteket) akar a barátaival tölteni még nem azt jelenti, hogy szakítani kell vele... Le kell ülni és megkérdezni, és ha szereted akkor megérteni, ha meg nem akkor te is csak egy hisztis tini csitri vagy a pasid meg szintén egy éretlen kis szar és hagyjátok egymást a francba és amikor felnőttetek majd látjátok, hogy lehet külön is szilveszterezni úgy, hogy közben meghaltok egymásért.
2016. dec. 29. 13:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen én is átgondoltam aztán megbeszéltük a dolgokat...:)

De nagyon köszönöm a véleményeket!

2016. dec. 29. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
S mi sült ki a megbeszélésetekből?
2016. dec. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!