Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is bunkóság volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkóság volt nem visszaölelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Nagyon nagy lelkiismeretfurdalásom van.Van egy fiú az osztályból, akivel járok.Csak a barátaink tudják,tehát kb. a fél osztály.A többiek nem, és nem is akarjuk, hogy megtudják.Szóval tegnap kint vártam a suli előtt, hogy jöjjenek értem.Ott volt a fiúm is, meg a haverja, aki tudja, hogy járunk.Ezenkívül még csomó osztálytársunk is, olyanok, akik nem tudják.Köztük egy olyan fiú, aki eléggé pletykás.Szóval odajött hozzám a fiúm, és már széttárta a karját, hogy megölel, de mondtam neki, hogy ne, mert sokan vannak.Ő mondta, hogy nem baj, és rávágtam, hogy nekem igen.Akkor hagyta, és utána szokásunkhoz hűen lepacsiztunk.Mikor hazaértem, utána kezdtem el gondolkodni, hogy ez mekkora bunkóság volt.Azóta nagyon rosszul érzem magam(lelkileg).Most, ha visszamehetnék az időben, biztos, hogy megölelném.(egyébként az hozzátenném, hogy nagyon szeretem, és egyáltalán nem az a sértődős forma).

Ti mit gondoltok erről??Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)

2016. dec. 22. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért ekkora titok, hogy jártok?:D
2016. dec. 22. 12:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát azért,mert nem akarom, hogy boldog-boldogtalan tudja:)(és az más kérdés, hogy kapásból 3-4 lányt tudnék mondani, aki megutálna...)
2016. dec. 22. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fel kene vallalnotok a kapcsolatotokat. Miert erdekel masok velemenye?
2016. dec. 22. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Előbb nőjetek fel egy igazi kapcsolathoz, utána kezdjetek bele.
2016. dec. 22. 13:08
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
12 évesek problémája...ha fel se mered vállalni szerencsétlent,akkor inkább még ne pasizz.
2016. dec. 22. 13:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én egy gyors beszélgetés után elhagytalak volna. Majd, ha felnőttél, akkor legyen bárkid is, de ne játssz más érzéseivel.
2016. dec. 22. 13:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hányadikosok vagytok, de ha azért valaki(k) azért nem barátkoznak veletek, mert megtudják, hogy jártok, akkor elég gáz osztálytársaitok vannak :D

Sz*rjátok le ki mit gondol, élvezzétek, hogy együtt lehettek.

M4rtin_

2016. dec. 22. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Halgass az előttem írókra. Egy idő után nem fogjátok bírni titkolózva és ez a kapcsolatotok rovására megy majd.
2016. dec. 22. 13:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Előbb legyél legalább 14-15 éves, addigra talán megérsz annyira, hogy ez már neked nem lesz probléma.
2016. dec. 22. 13:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Az volt igen. Nekem borzasztó rosszul esett volna. Szerencséd hogy nem sértődőd típus.
2016. dec. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!