Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » X et vagy xy t válszasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X et vagy xy t válszasszam?

Figyelt kérdés
X el ma vagyok fél éve együtt nagyon szeretejük egymást de xy akar velem találkozni és ő szeretne tőlem valamit de én nem.. most mitévő legyek??

2016. dec. 19. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ne talalkozz vele, minek?
2016. dec. 19. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel xy X és egy másik ismeretlen szorzata ergó xy-ban X is megvan sőt még jóval több is.

de amúgy most itt bámulom a monitort és azon töprengek te most tényleg feltetted ezt a kérdést így vagy valaki segített neked..

" xy akar velem találkozni és ő szeretne tőlem valamit de én nem" Ez mi ha nem válasz a saját kérdésedre? akkor meg minek kérdezed -_- eléggé elveszhetsz majd az életben ha már egy ilyen helyzetben nem tudsz határozottan kiállni a válaszod mellett!

17f

2016. dec. 19. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer szereted X-t, akkor minek találkoznál a másikkal. Lehet inkább arra vagy kiváncsi mondj-e a bárátodnak vmit v ne. És h mondd meg a másiknak h haggyon békét. Ha igen. Ha el akarod elmondod a barátodnak. Szerintem a legjobb ha igen,mert ha véletlen vkitől megtudja akkor felelősségre vonhat. Főleg ha fêltékeny tipus. A másiknak meg csak mondd meg h nem akarsz vele beszélni szereted a pasid és haggyon békét. Vagy egyszerűen ne találkozz vele, ne írj vissza neki sehol ha tartjátok a kapcsolatot. De szerintem jobb ha elmondod az álláspontod és a pasid is tud róla.
2016. dec. 19. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Helyesen a kérdés: X-et vagy Y-t választjam?

X= 1. személy

Y= 2. személy

XY= keresztnév és vezetéknév.

Megválaszoltad a kérdésed: "és ő szeretne tőlem valamit !!!de én nem!!!"

Szóval nem találkozol Y-nal, X nem fog tudni róla, és amiről nem tud, az nincs. Vagy találkozol Y-nal, de nem tudja meg senki, aztán ahogy érzed...

2016. dec. 19. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi ez baxod valami ket ismeretlenes egyenlet?
2016. dec. 19. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!